Probleme mari pentru FC Pucioasa, cu câteva zile înainte de startul Ligii 3. Antrenorul Nicu Croitoru: ”Dacă primăria își retrage sprijinul financiar, nu știu ce se va întâmpla. Nu am făcut nici testele”

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2020, 18:51 Liga 3
Probleme mari pentru FC Pucioasa, cu câteva zile înainte de startul Ligii 3. Antrenorul Nicu Croitoru: ”Dacă primăria își retrage sprijinul financiar, nu știu ce se va întâmpla. Nu am făcut nici testele”

FC Pucioasa, din Seria 6 a Ligii a 3-a, are probleme serioase din punct de vedere financiar, cu câteva zile înaintea debutului în noul sezon. Va evolua miercuri, în Cupa României, dar dificultățile cu banii dau mari bătăi de cap celor care se ocupă de destinele clubului. Primarul localității Pucioasa, Constantin Ana, a precizat că fondurile primăriei sunt limitate, iar în momentul în care vor ajunge banii pentru buget, aceștia vor fi gestionați în funcție de priorități.

Pucioasa are de primit un milion de lei, dar pentru că România are probleme destul de serioase din cauza pandemiei cu noul coronavirus, o mare parte din sumă va fi trimisă, potrivit edilului, către spitalul suport COVID-19. Mai mult, Inspectoratului Școlar a transmis că localitatea trebuie să asigure materialele de protecție sanitară, după deschiderea școlilor.

Constantin Ana, primar Pucioasa: ”Primăria trebuie să asigure întâi cheltuielile de funcționare”

Astfel, FC Pucioasa va primi/ nu va primi o parte din această sumă. Dacă la lua o parte din bani, nu se știe cât și dacă va fi suficientă pentru ca echipa să ducă la bun sfârșit campionatul.

Probleme financiare sunt la nivelul întregii primării, nu doar la nivelul echipei de fotbal. Primăria Pucioasa a reprezentat un asociat serios pentru FC Pucioasa, dar în aceste momente există și alte probleme cu care ne confruntăm. Așteptăm 1.000.000 lei de la Guvernul României, bani pe care nu i-am primit până acum, pentru spitalul suport COVID-19, mai avem de plătit și asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități.

Acum, am primit și o adresă din partea Inspectoratului Școlar, prin care ni se transmite să asigurăm materialele de protecție sanitară. Astfel, cu tot regretul pentru echipa de fotbal, Primăria Pucioasa trebuie să asigure întâi cheltuielile de funcționare. Din păcate, am o mâhnire, pentru că majoritatea sponsorilor au fost aduși la echipă de către mine, dar nu mai pot să mă descurc singur, cu toate aceste probleme legate de pandemie”, a spus primarul Constantin Ana pentru Jurnal de Dâmbovița.

Nicu Croitoru, antrenor FC Pucioasa: ”Ne-am pregătit bine, dar au apărut aceste probleme chiar înainte de începutul campionatului

Nicu Croitoru, antrenorul de la FC Pucioasa, se teme de ce e mai rău. În acest moment planează un val de incertitudine asupra viitorului clubului, pentru că, a menționat ”principalul”, nu se știe dacă echipa va primi bani de la autoritățile locale sau nu. În acest moment, clubul nu are nici măcar un sponsor lângă el.

Sunt probleme financiare. Nu știu dacă Primăria Pucioasa își va retrage sprijinul financiar, nu știu exact ce se va întâmpla. Nu am făcut nici testele, asta este o problemă, în jurul echipei este o stare de incertitudine. Începe campionatul, vor fi mai multe cheltuieli. Deocamdată nu există niciun sponsor lângă echipă. În această perioadă s-a lucrat bine, s-a format un lot bun, cu jucători interesanți, dar nu depinde numai de noi. Ne-am pregătit bine, dar au apărut aceste probleme chiar înainte de începutul campionatului”, a spus antrenorul.

FC Pucioasa începe Liga 3 pe teren propriu, cu Flacăra Moreni

FC Pucioasa face parte din Seria 6 a Ligii a 3-a, alături de alte nouă formații. Acestea sunt: Unirea Bascov, Petrolul Potcoava, Vediţa Coloneşti, Academica Clinceni 2, Flacăra Moreni, U Craiova 2, CSO Filiaşi, Sporting Roşiori, CSM Alexandria.

FC Pucioasa va juca în prima etapă împotriva celor de la Flacăra Moreni, pe teren propriu. Campionatul Ligii 3 începe pe 11 septembrie, dar până atunci, pe 9 septembrie, se joacă meciurile din Cupa României. FC Pucioasa a fost împerecheată cu Gloria Cornești.

Foto: Fotbal Arena 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dunarea-calarasi-imparte-stadionul-cu-mostistea-ulmu-cat-plateste-patronul-echipei-din-liga-3-pentru-un-meci-organizat-pe-ion-comsa-19147034

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-steaua-si-a-prezentat-echipamentul-de-joc-pentru-liga-3-19146997

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-ligii-3-sezonul-2020-2021-componenta-si-tintarul-primei-etape-in-cele-10-serii-steaua-fcsb-2-dinamo-2-si-rapid-2-in-aceeasi-serie-19146496

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2020, 18:51 Liga 3
Pe aceeași temă