Prezentare pentru Liga a III-a

12 Aug. 2009, 17:33 Liga 3
Prezentare pentru Liga a III-a

 

Chiar dacă nu erau 100% siguri că vor juca în Liga a II-a, timișorenii și-au prezentat lotul în fața presei, păstrând tradiția din vremurile mai fericite ale clubului.


„E un început mai greu ca niciodată”
, și-a început discursul antrenorul Florin Bugar, acesta și-a exprimat în continuare dorința ca echipa să se mențină în liga secundă.
„Trag speranțe că va veni cineva la echipă. Sper să jucăm în prima etapă și că datoriile vor fi rezolvate. Suntem conștienți că am retrogradat pe teren, dar pentru acești tineri e o oportunitate. Altfel pot crește ei în Liga a II-a”.

Directorul executiv Constantin Nedela a spus că așteaptă răspuns de la FRF astăzi în cazul ocupării locului în „B”. Altfel, conducătorii CFR-ului au fost de acord că „În România e posibil orice!”.

 

Lot de tineri și juniori

Antrenorul bănățenilor așteaptă ca și actualii săi jucători să ajungă cât mai sus în carieră, oferindu-l drept exemplu pe Dragoș Grigore, fostul jucător feroviar ajuns titular la Dinamo.

Mulți juniori dintre tinerii prezenți au fost probabil pentru prima dată în preajma camerelor de filmat, printre ei și Bogdan, fiul lui Ionel Bărbosu. El a oferit primele sale declarații. „Tatăl meu mă încurajează, știu că am un nume greu în spate. Trebuie să nu dezamăgesc, voi munci, vom vedea în ce ligă jucăm”, a spus tânărul de nici 17 ani.

 

Mijlocaș din Germania

CFR a avut și un „stranier” la prezentare. Este de fapt un tânăr născut în Timișoara, dar plecat în Germania la 5 ani. Andreas Loch (20 de ani) a jucat la juniorii lui Karlsruhe SC și a are mai multe selecții la loturile naționale de juniori ale Germaniei, dar și la selecționata U19 a României, având dublă cetățenie.

 

Mijlocașul central ambidextru a fost în pregătire cu Dinamo II vara aceasta, dar antrenorul Ion Marin l-a anunțat că nu se va baza pe el și astfel a sosit la Gara Mare. „Am venit la CFR pentru că aici am șansa să joc și să arăt ce știu”, a spus Loch, care urmează să semneze mâine cu gruparea feroviară.

În cazul în care CFR ar juca în Liga a II-a, la echipă vine și Nicușor Boubătrân (ex-Mangalia).

La aflarea veștii că ACU Arad va ocupa locul celor de la Liberty, antrenorul feroviarilor Florin Bugar s-a rezumat să declare: „Era un caz asemănător cu al celor de la FC Argeș. Asta e, nu avem ce face”.

 

Lotul CFR-ului:
Portari:
Liviu Cioloca,Daniel Rus, Eugen Toma

Fundași:
Constantin Popa, Mihai Ionuț Andrei, George Smultea, Alin Bungău, Cristian Tache, Nicolae Lupulescu, Bogdan Flavius Păvălan, Alin Ionaș

Mijlocași:
Mihai Dan Firițeanu, Ioan Popa, Răzvan Dragomir, Alexandru Buga, Mario Dragodan, Andreas Loch, Laurențiu Ciocan, Cătălin Șimon

Atacanți:
Alin Molcuț, Adrian Stoica, Bogdan Bărbosu

 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

 

12 Aug. 2009, 17:33 Liga 3
Pe aceeași temă