Plimob a promovat în Liga 3!

21 Jun. 2012, 09:40 Liga 3

CS Plimob a întâlnit ieri de la ora 17.30 pe Stadionul Olimpia, formația Flacăra Halmașd pentru a juca barajul de promovare în liga a 3 a. Prima repriză a acestei partide a fost dominată de gruparea sigheteană care a reușit să deschidă scorul în minutul 4, prin Novoselenski Raul, care scăpat singur cu Lucaciu a trimis balonul direct în poartă. Câteva minute mai târziu, în minutul 23, Layis pune în dificultate poarta lui Lucaciu, însă mingea s-a dus peste poartă și astfel au intrat la vestiare cu un avantaj, scor 1-0.

Surpriza a venit însă în repriza secundă, când sălăjenii au intrat mult mai motivați pe teren, iar în minutul 57 au reușit să restabilească egalitatea prin Ghețe, care a valorificat centrarea lui Mureșan cu un șut la colțul lung.

Oaspeții au profitat de oboseala sighetenilor și au pus de mai multe ori în pericol poarta lui Mocian, însă toate ocaziile lor au fost irosite. A venit minutul 90, atunci când Plimob a dat lovitura după ce Baiaș i-a pasat Cristian Layis, iar acesta a reușit să înscrie golul care le-a adus promovarea sighetenilor în liga a treia

Plimob: Mocian – Dăncuș, C. Pop, Baiaș, Țiplea, Al. Novoselensky, P. Stan (Dumitru), Dunca (Cvasciuc), R. Novoselensky, L. Bogdan, Layis.
Antrenor: Ionel Hotea
Flacăra: Lucaciu – I. Pop (Bloj), Farkaș, Szilard, M. Mureșan, Drăgan (cpt.), Borz, Gheți (Rad), Ulmeanu, Pașcalău, Sabău (Pușcaș)
Antrenor: Vasile Pașca

Antrenorul Plimobului, Ionel Hotea a declarat la sfârșitul partidei că e fericit pentru că și-au atins obiectivul „A fost un meci destul de tensionat, însă doresc să îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Sunt fericit pentru rezultat și mai ales pentru că ne-am atins obiectivul. Mai doresc să mulțumesc sponsorului principal, directorul general Plimob și domnului primar Ovidiu Nemeș pentru sprijinul acordat și pentru că au înțeles că Sighetul merită o echipă de liga a 3-a care să-i reprezinte cu onoare”, a declarat Ionel Hotea.

Proiecte de viitor pentru sigheteni

Primarul ales al orașului Sighetul Marmației a precizat că au un proiect generos care constă în înființarea unui club sportiv municipal care să cuprindă mai multe secții de sport. „A fost un meci dificil din pricina orei de desfășurare, deoarece încă s-a simțit căldura. Calitatea jucătorilor din punct de vedere tehnic s-a dovedit a fi superioară. Mă bucur că echipa a reușit să promoveze. Acum avem un proiect generos, înființarea unui Club Sportiv Municipal care va cuprinde mai multe secții de sport, în care Primob va fi sprijinul nostru„, a declarat primarul Sighetului, Ovidiu Nemeș.

Articol și foto de Veronica HODAS

21 Jun. 2012, 09:40 Liga 3
Pe aceeași temă