Flacăra Halmășd vrea să viruseze „virușii verzi”

18 Jul. 2012, 08:26 Stiri
Flacăra Halmășd** vrea să viruseze

Sezonul 2011 – 2012 va rămâne cu siguranță în mintea iubitorilor fotbalului din comuna Halmășd. Flacăra a reușit să câștige eventul în Sălaj, dominând de o manieră categorică întreg sezonul competițional. Formația condusă de Gavril Pușcaș a bătut la porțile Ligii a III-a, însă a pierdut la limită meciul de baraj, cu Plimob Sighetu Marmației. Chiar dacă nu a obținut biletele pentru eșalonul al treilea, campioana și deținătoarea Cupei României din Sălaj are șanse să își măsoare forțele cu o echipă de Liga a III-a. În această după-amiază, la Halmășd poposește Sănătatea Cluj, colegă de serie cu FC Zalău.

Meciul contează pentru Faza I a Cupei României, fază în care s-au calificat echipele care au câștigat cupa în județ (42 de echipe) și formațiile din Liga a III-a, care au terminat mai jos de locul 10. Misiunea este cu atât mai grea pentru campioana Sălajului, deoarece întâlnește o echipă care în fiecare sezon se axează pe Cupa României. Sănătatea Cluj este specialista Cupei, din rândul echipelor din ligile inferioare. Formația de pe Someș a ajuns în fiecare an până în fazele superioare (șaisprezecimi, optimi) unde s-a duelat cu granzii campionatului nostru. Anul trecut, „virușii verzi” s-au duelat cu Steaua, iar în urmă cu două sezoane au întâlnit Poli Timișoara. Chiar și Dinamo a dat peste echipa clujeană, în urmă cu câteva sezoane de cupă. Așadar, șansele echipei noastre la o eventuală calificare în Faza a II-a, sunt mici, dar nu imposibil de realizat.

De la meciul de baraj care a avut loc de mai bine de o lună, jucătorii echipei din Halmășd au fost în vacanță, astfel nu s-a putut vorbi de o pregătire pentru acest meci. De cealaltă parte, Sănătatea Cluj s-a reunit de câteva săptămâni și a disputat câteva jocuri de verificare. În lotul adversarei echipei din Halmășd se află și doi jucători originari din Sălaj, este vorba de Silviu Crișan (Șimleu Silvaniei) și Adrian Simioanca (Cehu Silvaniei). Ambii au evoluat la FC Silvania și au fost colegi cu câțiva jucători, care acum evoluează pentru Flacăra Halmășd.
Dacă se va califica mai departe, Flacăra va avea șanse mari să întâlnească FC Zalău, în Faza a II-a a Cupei României, care va avea loc în data de 1 august.

VEZI CINE VA ARBITRA ÎNTÂLNIREA DIN CUPA ROMÂNIEI

18 Jul. 2012, 08:26 Stiri
Pe aceeași temă