Flacăra Halmășd părăsește Cupa României

02 Aug. 2012, 11:02 Faza națională
Flacăra Halmășd** părăsește Cupa României

Miercuri, Flacăra Halmășd a avut de susținut o partidă de foc ce conta pentru faza a doua a Cupei României. Sălăjenii au început bine meciul și chiar în minutul trei ratează șansa de a deschide scorul. Se spune că nu este bine să te joci cu ocaziile și se pare că oaspeții știu acest lucru astfel că, ei nu ratează șansa de a deschide scorul. Cel care a avut o evoluție de excepția a fost Antoniu Sorcoiu, care a prins un șut superb de la 30 m. Din acel moment, Flacăra Halmășd apasă accelerația și încearcă să marcheze golul egalizator. Încearcă prin toate modalitățile posibile însă, se pare că mingea nu vrea să intre în poarta adversă.
Finalul primei reprize se apropie cu pași rapizi, însă, oaspeții nu par mulțumiți de scor astfel că, după patru minute de prelungiri, punctează încă o dată în poarta gazdelor. Se aude fluierul final al primei reprize, iar scorul pe tabelă nu este în favoarea gazdelor.
La scurt timp după începerea reprizei secunde, Victor Moteț pătrunde pe partea stângă și din 12 m lateral stânga înscrie dintr-un unghi imposibil, cu un șut sub bară. La acest scor, cei de la Flacăra se simt ofensați și încep să protesteze la deciziile arbitrilor. Ei bine, fotbaliștii de la Seso Câmpia Turzii nu se lasă intimidați de proteste și chiar măresc avantajul. Vlad Mocan execută un corner până la Ștefan Popa, care reia cu capul în poarta aparată de Emil Lucaciu. O mare parte din vina golului îi aparține și lui Lucaciu, care avea un plasament total greșit. Ei bine, cu scorul de 0 – 4, Flacăra încheie parcursul în Cupa României. Oricum, trebuie felicitați că au reușit să învingă în prima fază o formație de Liga a III-a.

Flacăra Halmășd – Seso Câmpia Turzii: 0 – 4

Flacăra Halmășd: 12. Emil Lucaciu – 2. George Dregan, 14. Adrian Farkaș, 4. Doru Sabău, 85. Cătălin Pop, 25. Emil Borz, 18. Flaviu Bărnuțiu, 7. Garbacz Szilard, 9. Ionuț Moșincat, 8. Adrian Dregan și 11. Tudor Ulmeanu. Rezerve: 15. Alin Pușcaș, 30. Marius Tarce, 19. Nicolae Roșu, 10. Nicolae Rad, 20. Ioan Borciu, 28. Gavril Pușcaș și 31. Dumitru Bloj. Antrenor: Lupo Lorand; delegat: Gabriel Pușcaș

Seso Câmpia Turzii: 47. Sebestyen Attila – 20. Răzvan Nădășan, 3. Ștefan Popa, 6. Radu Tarcea, 19. Cosmin Văsâie, 8. Vlad Mocan, 9. Robert Tornyai, 10. Antoniu Sorcoiu, 7. Victor Moteț, 4. Cătălin Rician și 16. Sergiu Mărginean. Rezerve: 14. Bogdan Farcaș, 5. Kelemen Levente, 18. Lucian Bâlc . Antrenor: Valentin Șandru
Brigada de arbitrii: la centru Rareș Vidican (Oradea), asistenți: Gabriela Toderaș (Șuncuiuș) și Bogdan Gireadă (Oradea)

VEZI IMAGINI DE LA ACEST MECI, ÎNTR-O GALERIE MARCA SPORTUL SĂ‚LĂ‚JAN

02 Aug. 2012, 11:02 Faza națională
Pe aceeași temă