Fotbal Comuna Recea, de neoprit pe teren propriu! Victorie la scor cu Pandurii și Ovidiu Mic e tot mai încrezător: ”Scăpăm de retrogradare.” Maramureșenii au alte probleme: antrenorul Florin Fabian e pozitiv cu COVID-19 și golgheterul echipei e greu de ținut în loc

Andrei PASCU 05 Apr. 2021, 11:55 Liga 2

Fotbal Comuna Recea continuă parcursul bun din Liga 2, în special pe teren propriu, iar în prima etapă a play-out-ului a obținut un nou rezultat consistent, 5-0 cu Pandurii.

Maramureșenii nu l-au avut pe antrenorul Florin Fabian pe bancă, infectat cu COVID-19.

Fotbal Comuna Recea începe să aibă alte probleme: Florin Fabian are COVID-19, iar atacantul Marius Coman poate fi ținut cu greu din vară 

Cu numai câteva zile înaintea confruntării cu gorjenii, ”principalul” maramureșenilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Locul său a fost luat de ”secundul” Ovidiu Mic, dar jocul echipei a continuat să fie unul bun, la fel cum s-a întâmplat încă de la primul meci al acestui an.

În prim-plan a ieșit din nou atacantul Marius Coman (foto), care a marcat de două ori, chiar primele reușite ale partidei, în minutele 8 și 16. Mic l-a lăudat pe cel mai în formă jucător al maramureșenilor și este sceptic că din vară acesta va mai rămâne la echipă.

”Echipa a jucat bine. Sperăm să mergem bine și după meciul de azi și să scăpăm de retrogradare, pentru că acesta e adevăratul obiectiv. Am pregătit toată săptămâna meciul acesta. Știam că Pandurii are jucători de peste 1.90 și ceva. Am încercat să le spunem jucătorilor noștri să evite cornerele, fazele fixe din preajma careului și dacă se va întâmpla asta, să luăm om la om, să nu îi lăsăm să dea la poartă.

Marius Coman e unul dintre cei mai buni jucători de atac, număr 9, din Liga 2. Îi doresc foarte multă baftă, sper să continue pe această linie. Eu l-am avut și la juniori, sper să continue așa. E un băiat cu suflet mare, un băiat de caracter. Sper să îl vedem în Liga 1 de la anul.

O să fie greu pentru Recea să îl țină pe Marius Coman. E greu chiar pentru fiecare jucător de aici, pentru că toți joacă fără greșeală. Cu Marius Coman am avut un pariu, i-am spus că o să fie golgheterul Ligii 2 și că o să plece de aici. El la Universitatea Cluj nu a jucat și i-am spus că aici o să se revigoreze și o să plece mai sus”, a declarat Ovidiu Mic la finalul confruntării.

 

Ovidiu Mic, încrezător și pentru meciul cu Ripensia 

Fotbal Comuna Recea nu vrea să oprească aici seria de rezultate pozitive și vrea să continue de aceeași manieră și runda următoare, când va evolua pe terenul Ripensiei, la Timișoara.

”Exact ca la fiecare meci, mergem după puncte. Se poate întâmpla orice, dar sperăm să nu pierdem la Ripensia, pentru că suntem în luptă cu ea pentru retrogradare. Am scăpat de Pandurii, iar acum sperăm să terminăm peste locul de baraj. Sperăm să venim cu un punct sau puncte de acolo”, a completat Ovidiu Mic.

Fotbal Comuna Recea, cu trei puncte peste locul care duce în barajul de menținere 

Fotbal Comuna Recea e pe locul 4 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, chiar ultimul care asigură salvarea de la retrogradare. Are 25 de puncte, cu trei peste Ripensia, aflată acum pe poziția a 5-a. Locul 5 duce în barajul de menținere în divizia secundă.

Pandurii, echipa pe care Fotbal Comuna Recea a întâlnit-o sâmbătă, e ultima în Grupa A, cu numai 13 puncte, și e ca și retrogradată.

Foto: Fotbal Comuna Recea

Andrei PASCU 05 Apr. 2021, 11:55 Liga 2
Pe aceeași temă