La doar 20 de ani, un portar al unei echipe fruntașe în Liga 3 a renunțat la fotbal pentru Jandarmerie! ”Banii în fotbal sunt tot mai puțini”

Adi MARICA 27 Jan. 2024, 00:43 Liga 3
La doar 20 de ani, un portar al unei echipe fruntașe în Liga 3 a renunțat la fotbal pentru Jandarmerie! ”Banii în fotbal sunt tot mai puțini”

Unul dintre cei mai talentați tineri portari din fotbalul brașovean, Claudiu Iszak (20 de ani), a decis să renunțe la fotbal pentru o carieră în Jandarmerie!

Iszak este portarul echipei Olimpic Cetate Râșnov din vara anului 2022. A fost legitimat la FC Brașov Steagul Renaște, însă nu a apucat să debuteze la prima echipă. La seniori a debutat în Liga 4 Brașov la Aripile Brașov, iar din vara lui 2022 a fost împrumutat în Liga 3 la trupa din Râșnov.

Claudiu Iszak renunță la fotbal pentru adeveni jandarm!

Antrenorul lui Claudiu Iszak la Olimpic Cetate Râşnov, Lucian Petre, este suprins de decizia tânărului portar, dar recunoaște că partea financiară a contat în alegerea elevului său.

”Claudiu m-a anunțat că vrea să intre în Jandarmerie. Este un portar talentat, are calitate, este un tip liniștit și serios. Din păcate, banii în fotbal sunt tot mai puțini și jucătorii tineri se gândesc la viitorul lor. Noi mai avem jucători în lot jucători care muncesc, asta pentru că nu pot trăi doar cu banii câștigați din fotbal”, a spus antrenorul principal Lucian Petre, cel care acum caută încă un portar.

Olimpic Cetate Râșnov a rămas doar cu doi portari, cu Andrei Chiriac si Andrei Diaconu.

Dragoș Sandu a plecat de la Râșnov și s-a întors la SR Brașov

Altfel, echipa din Râșnov, clasată pe locul 3 în Seria a 3-a a Ligii 3 după 15 etape din acest sezon regular, a mai pierdut un jucător în această iarnă. Este vorba de mijlocașul Dragoș Sandu, care s-a întors la SR Braşov.

”Dragoș Sandu și-a exprimat dorința de a se întoarce la SR Braşov. Chiar dacă este o pierdere pentru noi, l-am înțeles și îi respectăm decizia”, a spus Lucian Petre.

”Ceea ce m-a făcut să mă reîntorc a fost dorința de a juca din nou în tricoul galben-negru pe stadionul Tineretului, în fața suporterilor stegari. Cred în noul proiect, în viziunea pe termen lung a clubului, însă pentru realizarea acelei viziuni este vitală salvarea de la retrogradare”, a declarat Dragoș pentru pagina de Facebook a clubului brașovean.

  • SR Brașov l-a numit de curând pe jucătorul Horia Popa drept manager executiv, iar ca antrenor principal a fost adus Rareș Forika.

Carlo Danciu și Adrian Stoian, la antrenamentele lui Rareș Forika

La SR Brașov s-a întors și mijlocașul Carlo Danciu, cel care în prima parte a sezonului a jucat la Kids Tâmpa Brașov, în aceeași serie a Ligii 3.

”Avem o relație foarte bună cu cei de SR Brașov și eu spun că asta este o normalitate pentru fotbalul brașovean. Horia Popa ne-a cerut să-l cedăm pe Carlo la SR Brașov, am discutat și cu antrenorul Liviu Negoiță, care a fost de acord, astfel că jucătorul poate juca la SR Brașov”, a spus Adrian Zahariea, președintele de la Kids Tâmpa Brașov.

Zahariea este nașul de cununie al lui Horia Popa, noul manager executiv al SR Braşov.

Un alt jucător care a mai jucat în trecut la SR Brașov, fundașul Adrian Stoian (26 de ani), a început antrenamentele sub comanda lui Rareș Forika.

Stoian a evoluat în prima parte a sezonului la CS Tunari, în Liga 2, în 10 meciuri din 15.

În schimb, fundașul Bogdan Cîrstian, fotbalist care s-a prezentat la startul pregătirilor brașovenilor, ar putea ajunge la o altă echipă din Seria 5 a Ligii 3.

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-rosiori-e-tot-mai-departe-de-play-off-19298166

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-achim-team-manager-la-minaur-baia-mare-19298128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-constantinescu-somat-de-anaf-fiindca-echipa-fiului-lui-dragnea-nu-i-a-achitat-taxele-la-stat-ministerul-de-finante-sesizati-departamentul-antifrauda-19298126

https://liga2.prosport.ro/liga-3/noua-plecari-si-cinci-achizitii-pentru-csm-deva-19298111

Adi MARICA 27 Jan. 2024, 00:43 Liga 3
Pe aceeași temă