Ofertat de Gloria Bistrița Năsăud, Viorel Moldovan înclină să refuze echipa din Liga 3: ”Am alte intenții în momentul de față. Am fost contactat și de alte cluburi”

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2021, 15:44 Liga 3
Ofertat de Gloria Bistrița Năsăud, Viorel Moldovan înclină să refuze echipa din Liga 3: ”Am alte intenții în momentul de față. Am fost contactat și de alte cluburi”

Viorel Moldovan (49 de ani) a recunoscut că a fost contactat pentru preluarea echipei Gloria Bistrița Năsăud, după cum a anunțat în exclusivitate Liga2.ro. Antrenorul a discutat cu conducătorii clubului, dar până acum nu a dat un răspuns final.

Viorel Moldovan: ”Poate într-un viitor apropiat, nu știu cât de apropiat o să fie acel viitor”

Chiar dacă i s-a promis că va fi lăsat să lucreze în liniște și să pună toate lucrurile la punct după bunul plac, într-o intervenție recentă Viorel Moldovan a lăsat impresia că nu a decis dacă va merge sau nu la Bistrița. Încă se gândește dacă să accepte sau nu oferta, la mijloc, se pare, fiind anumite lucruri care nu i-au convenit și înclină să aleagă altă ofertă.

Oricum, Viorel Moldovan este un antrenor curtat, după cum a recunoscut. A primit mai multe oferte în aceste luni, după finalul campionatului trecut, dar a decis că e mai bine să ia o pauză și să se gândească la viitorul său.

Deocamdată nu am început proiectul la Bistrița. Am avut o discuție și am luat act de intențiile oficialităților de acolo și vom vedea ce va fi. Deocamdată, sunt într-o analiză profundă cu privire la ce văd aici, în acest fotbal al nostru. De aceea mi-am și luat o vacanță mai prelungită. Am avut ocazia să mă duc să antrenez, dar am vrut să stau în această vară cu familia.

Vreau să văd un pic per ansamblu ce se întâmplă. O să vedem și cu Bistrița ce o să fie, dar mai e mult până departe. Poate într-un viitor apropiat, nu știu cât de apropiat o să fie acel viitor. Am alte intenții în momentul de față”, a declarat Viorel Moldovan la Pro X.

Gloria Bistrița Năsăud, eșec dureros la debutul în Liga 3 

Gloria Bistrița Năsăud a luat locul în Seria 9 a Ligii a 3-a echipei Unu Fotbal Club Gloria, care din cauza problemelor financiare. CS Gloria Bistrița Năsăud nu a început deloc bine campionatul, cedând la o diferență clară de scor contra Avântului Reghin, cu 1-6. A punctat prin Alin Damian (62), dar echipa din Reghin a marcat prin Raul Suciu (18, 84), Adrian Murar (39, 89 – penalty), Daniel Popa (66) și Karoly Harko (86).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/special/se-obtine-mai-usor-licenta-de-antrenor-la-chisinau-un-roman-danut-oprea-ajuns-seful-scolii-federale-de-antrenori-din-moldova-e-transant-categoric-nu-mihai-iosif-robert-ilyes-s-19198822

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-popete-nu-mai-semneaza-cu-viitorul-pandurii-2-si-ramane-la-rivalii-din-oras-cine-va-antrena-satelitul-gorjenilor-in-liga-3-19198795

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-terminat-perioada-de-carantinare-a-revenit-la-antrenamente-si-e-gata-de-debutul-in-liga-3-in-etapa-a-2-a-antrenorul-ionut-mosteanu-a-programat-un-amical-19198779

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2021, 15:44 Liga 3
Pe aceeași temă