Neaga, numit antrenor la o echipă care se bate la promovare cu ASU Poli și FC Hunedoara. „Vom face tot posibilul să ajungem în Liga 2”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 19:04 Liga 3
Neaga, numit antrenor la o echipă care se bate la promovare cu ASU Poli și FC Hunedoara.**

Prima achiziție a iernii la Național Sebiș și – practic – cea mai importantă îl vizează pe Rică Neaga. Fostul atacant al Stelei a devenit noul antrenor al grupării de pe malul Crișului Alb în locul lui Călin Cojocaru, care va ocupa de acum doar funcția de manager general. Cei doi au mai colaborat în returul campionatului trecut și la Millenium Giarmata și ar fi trebuit să preia impreună și Sebișul încă din această vară, dar Neaga avea să rămână acasă, la Pitești, pentru a se ocupa de SCM.

Între timp a renunțat la echipa argeșeană, iar astăzi a semnat cu sebișenii. „Reiau buna colaborare avută cu Călin Cojocaru la Giarmata, dar cu alte obiective. Știu că oamenii de la Sebiș își doresc de mulți ani să promoveze în Liga a 2-a, sper să îi facem fericiți la finalul acestui sezon. Va fi greu, sunt echipe bune în serie, dar vom face tot posibilul să promovăm. Mă onorează propunerea Sebișului, clubul are o bază excelentă pentru nivelul Ligii a 3-a, sperăm să obținem și rezultate pe măsura condițiilor oferite”, a declarat Rică Neaga.

Acesta spune că împreună cu Cojocaru a întocmit o listă de achiziții, care ar mai putea suferi modificări în funcție de ceea ce va sesiza în urma vizionării unor meciuri ale sebișenilor. „Am înregistrările unor partide, vreau să văd unde stăm bine și mai puțin bine. În viitorul apropiat veți afla și numele achizițiilor”, a adăugat Neaga.

Cu Cojocaru pe bancă, Naționalul a fost, la un moment dat, lider în Seria a IV-a, dar rezultatele slabe din finalul turului au aruncat-o în afara podiumului.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 19:04 Liga 3
Pe aceeași temă