Mostiștea Ulmu a făcut cinci transferuri înaintea debutului în Liga 3. Doi fotbaliști au venit de la Steaua

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2020, 13:54 Liga 3
Mostiștea Ulmu a făcut cinci transferuri înaintea debutului în Liga 3. Doi fotbaliști au venit de la Steaua

Mostiștea Ulmu a mai făcut câteva transferuri în pauza dintre sezoanele Ligii 3. A luat cinci jucători, dintre care doi de la Steaua, pe portarul Teodor Meilă și pe fundașul stânga Cosmin Mihai. Celelalte trei noutăți din lot sunt fundașii Nicolae Leafu și Lucian Acasandrei (de la Progresul Spartac), mijlocașul Cristian Velicu (revenit după împrumutul la Dunărea Călărași) și atacantul Daniel Stoian (United Bucharest).

ACS Mostiştea Ulmu începe campionatul cu 5 noutăți:

Teodor MEILĂ – portar ( de la CSA Steaua), Nicolae LEAFU și Lucian ACASANDREI – stoperi ( Progresul Spartac București)
Cosmin MIHAI – fundaș stânga (CSA Steaua), Daniel STOIAN – atacant (United Bucharest), Cristian VELICU – mijlocaș (revenit după un împrumut la Dunărea Călărași).

Echipa noastră dispută mâine, 12 septembrie la Călărași primul meci din campionatul Ligii a 3-a contra celor de la Axiopolis Cernavodă, ora 17.00.

Partida va fi LIVE pe pagina noastră de Facebook!”, precizează ACS Mostiștea Ulmu.

Mostiștea Ulmu, repartizată în Seria 3 a Ligii a 3-a

Mostiștea Ulmu face parte din Seria 3 a Ligii a 3-a, alături de echipele Înainte Modelu, Agricola Borcea, Gloria Albeşti, ACSM Olteniţa, Viitorul Constanța 2, CS Afumaţi, SC Popeşti-Leordeni, Axiopolis Sport Cernavodă, Recolta Gheorghe Doja.

Programul etapei cu numărul unu în Seria 3: ACSM Olteniţa – Recolta Gheorghe Doja, Înainte Modelu – Viitorul Constanța 2, SC Popeşti-Leordeni – CS Afumaţi, Gloria Albeşti – Agricola Borcea, Mostiștea Ulmu – Axiopolis Sport Cernavodă.

Mostiștea Ulmu va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Ion Comșa”

Dunărea Călărași nu va fi singura echipă care va juca pe arena ”Ion Comșa” din localitate. Acolo va mai disputa meciurile de acasă, pe durata sezonului 2020/2021 cel puțin, și formația Mostiștea Ulmu. Deși aceasta din urmă va lua startul tot în Liga 3, după ce a pierdut barajul de promovare pentru Liga 2 cu Unirea Slobozia, va juca tot pe cel mai mare stadion al Călărașiului. Înaintea partidelor cu Slobozia se vorbea că acest lucru se întâmplă doar dacă urcă în divizie.

Decizia este una oficială, formația din Ulmu comunicând deja Federației Române de Fotbal acest aspect luat în seamă și precizat la tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 3. Mostiștea Ulmu începuse să caute variante cu privire la stadionul pe care ar fi jucat, dacă urca în Liga 2, încă din luna mai.

Mostiştea își dispută meciurile de pe teren propriu la Călărași pentru că stadionul din comuna Ulmu va intra într-un amplu proces de renovare. Finanțată prin Compania Națională de Investiții (CNI), arena din micuța comună de pe malul Mostiștei va deveni una foarte modernă, cu cabine de ultimă generație și inclusiv nocturnă.

Până atunci, patronul celor de la Ulmu, Vasile Tîrșolea, trebuie să scoată din buzunar peste 8.000 lei / meci ca echipa sa să joace la Călărași.

Foto: ACS Mostiștea Ulmu 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-a-luat-startul-cu-doua-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-acum-se-joaca-patru-partide-19147518

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dunarea-calarasi-nu-va-mai-fi-singura-echipa-care-joaca-pe-stadionul-ion-comsa-un-club-a-comunicat-frf-ca-isi-disputa-meciurile-de-acasa-pe-acceasi-arena-19146673?fbclid=IwAR2A428glFdilW32DInszpRKD6LJS5SGtQn_yIVrnslegCMG-vf-cLgpLWQ

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dunarea-calarasi-imparte-stadionul-cu-mostistea-ulmu-cat-plateste-patronul-echipei-din-liga-3-pentru-un-meci-organizat-pe-ion-comsa-19147034

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2020, 13:54 Liga 3
Pe aceeași temă