Minerul Ocna Dej i-a găsit înlocuitor lui Tiberiu Bălan. Merge pe mâna unui antrenor care era să producă surpriza în campionatul trecut de Liga 3

Andrei PASCU 12 Jul. 2022, 16:11 Liga 3
Minerul Ocna Dej i-a găsit înlocuitor lui Tiberiu Bălan. Merge pe mâna unui antrenor care era să producă surpriza în campionatul trecut de Liga 3

Minerul Ocna Dej și-a prezentat noul antrenor, cu care va aborda stagiunea următoare de Liga 3, în Seria 10. Mihai Ianc este alegerea, nimeni altul decât ”principalul” care a fost la un pas să ducă AFC Odorheiu Secuiesc în Liga 2 sezonul trecut, dar de care s-a despărțit zilele trecute.

Minerul Ocna Dej l-a prezentat în funcția de antrenor pe Mihai Ianc

Ianc nu a mai prelungit contractul cu AFC Odorheiu Secuiesc, iar un argument poate a fost tocmai pentru că a primit oferta de la Minerul Ocna Dej, unde din această vară s-a născut un nou proiect, iar totul a început cu schimbarea numelui, din Someșul Dej.

Oricum, Mihai Ianc a reușit să contureze, în mare măsură, și stafful tehnic cu care va lucra în noua sa experiență. Costi Bădan îl va ajuta din rolul antrenorului cu portarii.

Comunicat

Începând de azi, ,CS Minerul 1947 Ocna Dej va aborda urmatorul sezon de liga 3 cu un nou staff. Astfel, antrenor principal va fi domnul Mihai Ianc. Născut la Timișoara, acesta a mai ocupat funcția de antrenor principal la echipele, Viitorul Șelimbăr, FC Avrig, CS Hunedoara și AFC Odorheiu Secuiesc, iar la Rapid a ocupat funcția de antrenor secund.

Antrenorul portarilor va fi Costi Bădan. Născut la Câmpulung Moldovenesc, acesta a mai ocupat funcția de antrenor al portarilor la echipe precum FC Unirea Dej, ,CFR Cluj II, ultima fiind Poli Iași.

Bun venit în familia Minerilor și mult succes la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru acest sezon!”, a anunțat Minerul Ocna Dej.

Mihai Ianc a fost aproape de promovarea echipei AFC Odorheiu Secuiesc în Liga 2

Mihai Ianc a pregătit din postura de ”principal” câteva echipe din ligile inferioare din România. Viitorul Șelimbăr, FC Avrig și CS Hunedoara au fost pe mâna lui Mihai Ianc. Formația din Avrig chiar a reușit să o promoveze din Liga 4 în Liga 3.

Înainte să semneze cu AFC Odorheiu Secuiesc, vara trecută, Mihai Ianc fusese antrenor secund la Rapid, în mandatul lui Adrian Iencsi. Cu AFC Odorheiu Secuiesc a fost, sezonul trecut, aproape de cea mai mare performanță din istoria clubului. Echipa din Harghita a ratat însă promovarea în Liga 2 la loteria loviturilor de departajare, chiar pe teren propriu, în fața celor de la CSM Slatina.

Acum, Ianc a semnat cu Minerul Ocna Dej, fiind înlocuitorul lui Tiberiu Bălan.

Minerul Ocna Dej a început pregătirile. Mihai Ianc testează câțiva jucători

Minerul Ocna Dej a început pregătirile noului sezon de Liga 3, luni, la Baza Sportivă Mintiu Gherlii. Mihai Ianc are la dispoziție, conform informațiilor oferite de club, mai mulți jucători pe care îi testează, urmând ca peste câteva zile să decidă pe cine va păstra în lot și pe cine nu.

Portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani) sunt singurii jucători acontați până acum de formația din Liga 3. Ei au fost prezenți, bineînțeles, la reunirea de luni.

Reunireeeaaa

Antrenorul Mihai Ianc a convocat adunarea pentru jucătorii noștri, astfel vacanța minerilor ia sfârșit în acest weekend.

Luni 11.07
16:30
Baza Sportivă Mintiu Gherlii

În această perioadă o să fie programate mai multe meciuri de verificare, în cadrul cărora o să fie mai mulți jucatori testați.

O să revenim cu programul complet și noi detalii pe parcurs.

TotulPentruMinerul”, a precizat Minerul Ocna Dej.

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/decizie-surprinzatoare-la-minerul-ocna-dej-tiberiu-balan-nu-va-fi-antrenorul-echipei-in-sezonul-urmator-clubul-de-liga-3-si-a-numit-presedintele-executiv-si-a-anuntat-trei-plecari-19236548

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-oficializat-in-sfarsit-cele-cinci-plecari-doi-jucatori-isi-cauta-echipe-in-timp-ce-trei-au-fost-deja-prezentati-de-alte-cluburi-19235561

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fuziune-in-liga-3-somesul-dej-a-disparut-iar-in-locul-ei-a-aparut-alta-echipa-toate-detaliile-si-foto-cu-sigla-noului-club-19234932

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-schimba-antrenorul-contractul-cu-mihai-ianc-nu-a-fost-prelungit-desi-clubul-a-fost-aproape-de-o-performanta-istorica-19236882

 

 

Andrei PASCU 12 Jul. 2022, 16:11 Liga 3
Pe aceeași temă