AFC Odorheiu Secuiesc schimbă antrenorul. Contractul cu Mihai Ianc nu a fost prelungit, deși clubul a fost aproape de o performanță istorică

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2022, 18:12 Liga 3
AFC Odorheiu Secuiesc schimbă antrenorul. Contractul cu Mihai Ianc nu a fost prelungit, deși clubul a fost aproape de o performanță istorică

AFC Odorheiu Secuiesc nu va continua la conducerea băncii tehnice cu antrenorul Mihai Ianc, alături de care a fost foarte aproape de promovarea în Liga 2 sezonul trecut. A pierdut la penalty-uri finala cu CSM Slatina și, chiar dacă ”principalul” și conducerea se declarau mulțumiți de parcurs, nu au semnat prelungirea.

AFC Odorheiu Secuiesc se pregătește de numirea unui nou ”principal”. Contractul cu Mihai Ianc nu a fost prelungit

E surprinzător anunțul formației care activează în Seria 5 a Ligii 3, cele două părți mergând pe drumuri diferite. E posibil ca neprelungirea acordului să aibă legătură și cu plecarea din club a lui Alpar Meszaroș, care a lăsat AFC Odorheiu Secuiesc pentru Minerul Ocna Dej, echipă din Seria 10 a Ligii 3.

Mulțumim pentru tot, mister!

I-a expirat contractul antrenorului principal Mihai Ianc, pe care nu l-a reînnoit, astfel tehnicianul timișorean pleacă de la clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Odorheiu Secuiesc.

Mihai Ianc a ajuns la AFC Odorheiu Secuiesc vara trecută

AFC Odorheiu Secuiesc a abordat sezonul trecut cu Mihai Ianc, pentru că în vara anului trecut clubul rezilia contractul cu fostul ”principal” Florin Stîngă. Mihai Ianc a pregătit din postura de ”principal” câteva echipe din ligile inferioare din România. Viitorul Șelimbăr, FC Avrig și CS Hunedoara au fost pe mâna lui Mihai Ianc. Formația din Avrig chiar a reușit să o promoveze din Liga 4 în Liga 3.

Înainte să semneze cu AFC Odorheiu Secuiesc, Mihai Ianc fusese antrenor secund la Rapid, în mandatul lui Adrian Iencsi.

AFC Odorheiu Secuiesc a ratat la mustață promovarea în Liga 2

AFC Odorheiu Secuiesc a fost, sezonul trecut, aproape de cea mai mare performanță din istoria clubului. Echipa din Harghita a ratat însă promovarea în Liga 2 la loteria loviturilor de departajare, chiar pe teren propriu, în fața celor de la CSM Slatina.

După 0-0 în tur, la Slatina, la Odorheiu Secuiesc a fost tot egalitate după 90 de minute de joc, scor 1-1. Simo Csongor a marcat primul, pentru gazde, în minutul 3, iar Remus Trancă a egalat pentru oaspeți cu o execuție spectaculoasă, în minutul 45+3.

La execuțiile de la 11 metri, portarul Slatinei, Simon Velcu, a parat șuturile lui Szabolcs Kilyen și Radu Criștiu, însă și portarul Odorheiului, Albert Popa, a respins o minge, a lui Alexandru Popovici, cel mai experimentat jucători al oaspeților. S-a terminat, astfel, 4-3 la loteria loviturilor de la 11 metri pentru CSM Slatina, care a revenit în Liga 2 după un an.

Foto: AFC Odorheiu Secuiesc

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2022, 18:12 Liga 3
Pe aceeași temă