Minaur Baia Mare, o nouă revoluție la nivelul lotului! Renunță la 11 fotbaliști și a făcut schimbări la nivelul staffului, în ciuda situației din clasament

Andrei PASCU 13 Jan. 2022, 11:22 Liga 3
Minaur Baia Mare, o nouă revoluție la nivelul lotului! Renunță la 11 fotbaliști și a făcut schimbări la nivelul staffului, în ciuda situației din clasament

O nouă perioadă de transferuri, o nouă oportunitate pentru Minaur Baia Mare să facă schimbări mari de lot. În ciuda locului ocupat la finalul primei părți din Liga 3, locul 2 în Seria 10, s-a decis rezilierea contractelor a 11 fotbaliști și au fost făcute modificări și la nivelul staffului tehnic.

Minaur Baia Mare renunță la 11 fotbaliști în această iarnă 

Până acum, Minaur Baia Mare a decis să se despartă de o întreagă echipă de start, 11 jucători, cu câțiva dintre ei chiar fiind reziliate contractele, în timp ce cu alții discuțiile pentru ruperea înțelegerilor sunt ca și finalizate, cei fiind în această ultimă categorie așteptând doar ca echipa să facă plata pentru a încheia acordurile.

Potrivit Baia Mare Sport, Adrian Micaș, Alexandru Gudea, Valer Giurgiu, Paul Oșan, Cosmin Berindea, Andrei Zete, Dacian Dunca, Mihai Cohan, Arthur Teut, Milian Urs și Adrian Balha au semnat rezilierile sau urmează să o facă. O adevărată revoluție la nivelul lotului, așa cum Minaur Baia Mare a obișnuit în ultimele perioade de transferuri.

Modificări și în staff, dar fără veniri la Minaur Baia Mare 

În plus, din stafful ”principalului” Ciprian Danciu nu vor mai face parte, în a doua parte a campionatului Ligii a 3-a, Sorin Bichiri, maseur, și Bogdan Haoși, preparator fizic.

La capitolul veniri nu intră nimeni până acum. Conform sursei precizate anterior, Minaur Baia Mare poartă negocieri cu cinci fotbaliști, iar cu trei dintre ei negocierile sunt avansate.

Minaur Baia Mare, locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Minaur Baia Mare este pe locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a. După 15 etape are 33 de puncte, în urma a 10 victorii, trei egal și două înfrângeri, având două puncte mai puțin decât locul 1, CA Oradea.

În ultima rundă din Liga 3, din 2021, Minaur Baia Mare a făcut 0-0 pe teren propriu cu CSM Satu Mare, locul 9. În runda următoare, prima din 2022, formația din Baia Mare va juca în deplasare, cu Lotus Băile Felix, locul 4 cu 27 de puncte.

Foto: Minaur Baia Mare 

 

Andrei PASCU 13 Jan. 2022, 11:22 Liga 3
Pe aceeași temă