Predă echipamentul și îmbracă uniforma de polițist. Încă un tânăr din Liga 3 renunță la fotbal pentru un alt curs al vieții. ”Un băiat cuminte, de caracter, la dispoziţia echipei. Chiar dacă a jucat mai puţin, a fost util”

Andrei PASCU 24 Nov. 2021, 16:50 Liga 3
Predă echipamentul și îmbracă uniforma de polițist. Încă un tânăr din Liga 3 renunță la fotbal pentru un alt curs al vieții. ”Un băiat cuminte, de caracter, la dispoziţia echipei. Chiar dacă a jucat mai puţin, a fost util”

Nu sunt puține episoadele în care tinerii renunță la carierele de fotbaliști, pentru a urma un alt traseu în viață. În special, astfel de momente au loc în ligile inferioare, iar unul dintre cei în cauză este Dănuţ Cozma (23 de ani), care a decis să rezilieze contractul cu SCM Zalău (Liga 3).

Dănuţ Cozma a renunțat la fotbal pentru o carieră în poliție 

Fostul mijlocaș a anunțat conducerea clubului din Zalău că vrea să rupă înțelegerea, iar aceasta s-a conformat. La baza deciziei a stat admiterea la școala de poliție. A considerat că nu poate face față și cu fotbalul și cu ”cartea”, și a ales să renunțe la cariera de sportiv.

Dănuţ Cozma ne-a informat că a intrat la şcoala de poliţie şi nu mai poate continua cu fotbalul. Era un băiat cuminte, de caracter care a fost la dispoziţia echipei. Chiar dacă a jucat mai puţin el a fost un jucător util”, a spus managerul clubului din Zalău, Marius Paşca, citat de Sportul Sălăjean.

Chiar din Zalău, Dănuţ Cozma a început fotbalul la Ardealul Cluj, iar apoi a fost legitimat la FC Ardealul, Sănătatea Cluj și, din august 2020 până în luna noiembrie a acestui an, la SCM Zalău. Așa cum a spus și managerul Marius Paşca, Dănuţ Cozma nu a jucat foarte mult în acest an competițional și poate că și asta a contat în alegerea sa.

SCM Zalău reziliază contractul unui fotbalist grav accidentat 

Situația echipei SCM Zalău nu e una foarte bună în clasamentul Seriei 10 a Ligii a 3-a și poate rata calificarea în play-off-ul de promovare pentru Liga 2. Astfel, în ultimul timp, după numirea lui Dorin Toma în funcția de ”principal”, din luna octombrie, mai mulți jucători au fost lăsați liberi de contracte.

În primă fază, au reziliat Andu Moisi şi Răzvan Gorovei, iar clubul este în negocieri cu un alt fotbalist pentru ruperea înțelegerii, fundaşul Lorant Kis. Deloc profesionist, conducerea a luat această decizie după ce acesta s-a accidentat grav etapele trecute. A suferit o ruptură de ligamente, iar Marius Paşca recunoștea că se va înceta contractul și cu el.

Din păcate, Lori Kis s-a accidentat şi nu mai poate juca în acest sezon. Urmează să stabilim detaliile în ce priveşte rezilierea contractului”, spunea managerul Marius Paşca, citat de sursa amintită.

SCM Zalău are nevoie de o minune pentru a prinde play-off-ul de promovare 

Cu cinci etape rămase până la finalul sezonului regular, după 13 runde scurse, SCM Zalău se află pe locul 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 19 puncte. Distanța față de primele două clasate, Minaur Baia Mare și CA Oradea, este de exact 10 puncte.

Foto: SCM Zalău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-s-a-razbunat-pentru-esecul-cu-u-cluj-intr-un-amical-cu-unirea-bascov-a-facut-scor-cu-formatia-din-liga-3-iar-daniel-oprita-a-testat-jucatorii-veniti-in-probe-19211296

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-meciul-cso-plopeni-kids-tampa-brasov-a-dat-material-de-studiu-pentru-arbitri-centralul-arthur-racoare-a-avut-nevoie-de-ajutorul-ambilor-asistenti-pentru-a-anula-un-gol-mar-19211007

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cornel-talnar-deplange-situatia-in-care-a-ajuns-unirea-alba-iulia-comparand-o-cu-cea-a-lui-dinamo-este-rusinos-ce-se-intampla-19210877

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-omul-foarfeca-gueye-mansour-a-recidivat-inca-o-executie-in-stilul-care-l-a-facut-celebru-si-si-a-salvat-echipa-de-la-infrangere-19210861

 

Andrei PASCU 24 Nov. 2021, 16:50 Liga 3
Pe aceeași temă