Marian Anghelina, primul transfer pentru noul sezon al echipei Viitorul Dăești. Vâlcenii nu renunță la gândul de a promova în Liga 2

Adrian MUJEA 16 Jun. 2022, 13:34 Liga 3

Viitorul Dăești a încheiat un sezon bun de Liga 3 pentru ea, în care a jucat în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2. Echipa vâlceană își propun ca în campionatul viitor obiectivele sale să fie și mai îndrăznețe.

Marian Anghelina a semnat cu Viitorul Dăești

Pentru noul sezon, primul transfer anunțat de conducerea clubului din Dăești este cel al mijlocașului central Marian Anghelina (31 ani), care vine de la Vedița Colonești. Anghelina este unul dintre jucătorii doriți de ceva timp de antrenorul-jucător Adrian Popa.

”Îmi place proiectul la Dăești, se vrea performanță și asta m-a făcut să iau alegerea asta. Am semnat pentru un an, iar dacă vom promova cu siguranță voi continua la Dăești. Pot să joc și fundaș sau mijlocaș de bandă, dar postul meu preferat este mijlocaș central, așa am jucat ultimii ani la Craiova, Mioveni, Brăila sau Ripensia”, a spus Marian Anghelina.

Mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului cu echipa vâlceană

În altă ordine de idei, Viitorul Dăești va merge pe scheletul lotului pe care a mizat sezonul recent încheiat și a prelungit contractele unor jucători aflați la final de înțelegeri.

Primii care au semnat prelungirea acordurilor au fost fundașul Cătălin Pîrvulescu și brazilianul Thiago Garcia, după care au mai iscălit Iustin Lungu, Florian Pîrvu, Lucian Iordache și Octavian Vasile.

Cu siguranță, jucătorii care vor semna prelungirea se va mări zilele următoare, cel mai așteptat fiind cel al fostului internațional Florin Costea, care a anunțat mereu că nu mai este dispus să plece de acasă.

Primarul din Dăești, George Popolan, a anunțat că obiectivul pentru sezon viitor va fi neschimbat: promovarea în eșalonul secund. ”Vom continua la același nivel și în sezonul viitor, cu același obiectiv. Avem discuții pentru prelungirea contractelor jucătorilor dar și pentru realizarea unor transferuri. Viitorul este recunoscută în țară pentru stabilitate financiară, tot ce s-a promis jucătorilor s-a plătit la zi. Echipa a dat totul pentru promovare, am readus după mulți ani publicul în Zăvoi, au fost peste 4.500 de oameni la meciurile cu Dăești și Odorheiu Secuiesc. Vâlcea este avidă de fotbal”, a anunțat George Popolan.

Viitorul Dăești a avut cel mai bun sezon de la înființarea clubului, ocupând locul 2 în play-off-ul Seriei 6 a Ligii 2 și apoi pierzând promovarea în Liga 2 încă din faza semifinală a barajului disputat cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1 în Seria 5)(0-1 la Râmnicu Vâlcea și 0-1 la Odorheiu Secuiesc).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-aflate-in-joc-de-glezne-pentru-un-loc-in-liga-2-ce-sanse-au-pierzatoarele-barajelor-de-promovare-sa-fie-invitate-de-frf-si-ordinea-in-care-se-ocupa-posibilele-locuri-vacante-19234550

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-la-doua-meciuri-de-promovare-a-trecut-de-viitorul-daesti-si-in-retur-si-va-juca-finala-pentru-liga-2-cu-csm-slatina-mihai-ianc-baietii-au-spirit-si-mentalitate-de-ca-19233333

Adrian MUJEA 16 Jun. 2022, 13:34 Liga 3
Pe aceeași temă