Vedița Colonești transformă în zi de sărbătoare partida cu Campionii FC Argeș, din Cupa României. Invitat de onoare, soția lui Nicolae Dobrin. Primarul Nicolae Stan: ”Un meci la care am visat toată viața”

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 15:25 Cupa României
Vedița Colonești transformă în zi de sărbătoare partida cu Campionii FC Argeș, din Cupa României. Invitat de onoare, soția lui Nicolae Dobrin. Primarul Nicolae Stan: ”Un meci la care am visat toată viața”

Va fi sărbătoare la Colonești, pentru că echipa Vedița va disputa unul dintre cele mai importante meciuri din istoria ei, cu Campionii FC Argeș, joi, în Turul 3 de Cupa României. La partidă va fi prezentă și soția marelui Nicolae Dobrin, Gica Dobrin.

Vedița Colonești a bifat două victorii până să ajungă să întâlnească, acum, Campionii FC Argeș.

Vedița Colonești transformă în zi de sărbătoare partida cu Campionii FC Argeș

Formația din Liga 3 a trecut de alte echipe din al treilea eșalon fotbalistic, de Sporting Roșiori, scor 2-1, și de Petrolul Potcoava, în reprizele adiționale, scor 3-2, după 1-1 în timpul regulamentar de 90 de minute. Primarul din Colonești, Nicolae Stan, are în plan să facă un adevărat eveniment pentru echipa din județul Olt.

Pe lângă faptul că la meci va fi prezentă soția lui Nicolae Dobrin, invitat de onoare va fi și Vasile Stan, fost fotbalist al FC Argeș. Gica Dobrin va primi, înainte de startul partidei de joi, o plachetă în memoria ”Prințului din Trivale”.

Este un meci la care am visat toată viața. FC Argeș (n.r. – Campionii FC Argeș) este echipa mea de suflet și vreau să ne ridicăm la înălțimea evenimentului și ca joc și ca organizare.

De mic copil mergeam la fiecare meci al lui FC Argeș să-l văd pe Nicolae Dobrin cel mai mare fotbalist al României, să fie clar, fotbalist ca Nicolae Dobrin nu se va mai naște niciodată.

Timpul este foarte scurt așa că imediat după tragerea la sorți am și început să ne organizăm. Avem și invitați de onoare, este vorba despre Gica Dobrin soția marelui Nicolae Dobrin. și Vasile Stan, fostul portar al echipei FC Argeș, campion în 1972.

Nicolae Dobrin și Vasile Stan, veneau frecvent la meciurile echipei din Colonești în anii 1980. În deschiderea partidei, doamna Gica va primii din partea primăriei Colonești și o plachetă comemorativă în memoria lui Nicolae Dobrin”, a spus primarul din Colonești, conform Arena Olteană.

Campionii FC Argeș vrea parcurs cât mai lung în Cupa României

Referitor la Campionii FC Argeș, până la meciul din etapa a 3-a de Liga 2, în deplasare cu CS Tunari, va evolua, așadar, joi, de la ora 17:30, în deplasare la Vedița Colonești, formație rechemată de FRF în Liga 3 după ce la finalul sezonului trecut a retrogradat pe cale sportivă în Liga 4.

Antrenorul Alexandru Pelici își dorește un parcurs cât mai lung în Cupa României, chiar dacă, după partida cu CS Mioveni, scor 0-0, a afirmat că va trimite pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin în Liga 2, în cele două etape scurse până acum.

Ne dorim calificare în Cupă și victorie la Tunari. E clar și sperăm să reușim acest lucru, pentru că ăsta este obiectivul. Vom vedea ce va fi. În Cupă, din punctul nostru de vedere, vrem să mergem cât mai departe, cât putem de mult.

E clar că ne dorim calificarea. Pentru asta ne antrenăm, pentru asta ne pregătim. Vor fi jucători care au jucat mai puțin, sunt jucătorii tineri, pe care trebuie să-i vedem la lucru.

Vor fi și jucători de la tineretul nostru și trebuie să demonstreze că pot trece de o echipă din Liga a 3-a, dacă vor să joace la Liga a 2-a și să tragă pentru promovarea în Liga 1. E normal”, a spus Pelici la finalul întâlnirii Campionii FC Argeș – CS Mioveni.

Vedița Colonești începe Liga 3 cu ”satelitul” ”FC U” Craiova

Vedița Colonești face parte din Seria 6 a Ligii 3, chiar dacă, după cum aminteam, a retrogradat sportiv la finalul sezonului trecut, dar a fost invitată să joace tot în divizia a treia în urma retragerilor unor echipe. În prima etapă, de la 25 august, va evoluat pe teren propriu, cu ”FC U” Craiova 2.

Foto: Vedița Colonești

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dunarea-calarasi-vrea-ss-dea-lovitura-si-sa-invinga-steaua-19280594

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sc-popesti-leordeni-acuzata-de-cele-intamplate-cu-viitorul-ileana-19280447

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/fara-patroni-in-locul-lor-orgoliul-editorial-de-radu-paraschivescu-despre-poli-timisoara-19279843

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bacau-victorii-la-scor-in-cupa-romaniei-19279794

Andrei PASCU 15 Aug. 2023, 15:25 Cupa României
Pe aceeași temă