Managerul Cenk Firat a achitat foștilor săi coechipieri un salariu și anunță transferuri la SR Brașov. Echipa s-a întâlnit cu suporterii

Adi MARICA 31 Jan. 2022, 10:31 Liga 3

SR Brașov a încheiat sâmbătă prima săptămână de antrenamente desfășurate în 2022. Deși oficialii echipei doreau ca sâmbătă să prezinte lotul de jucători și conducerea tehnică (Sorin Corâiu și Ioan Naghi) în fața suporterilor la stadionul Tineretului, acțiunea a avut loc la stadionul Metrom.

Managerul Cenk Firat spune că a fost vorba de o neînțelegere cauzată de lipsa de comunicare cu Direcția Administrare Infrastructură Baze Sportive.

”Este vina noastră pentru că prezentarea nu a mai avut loc la stadionul Tineretului. A fost o lipsă de comunicare cu cei de la Direcția de Administrare Infrastructură Baze Sportive”, a spus Cenk Firat, jucător al SR-ului care în această iarnă a fost numit manager general al echipei și care le-a achitat coechipierilor săi un salariu restant!

Cenk Firat a achitat jucătorilor un salariu restant și sper la achiziții

Firat, trecut de pe gazon în stafful administrativ al clubului brașovean spune că echipa se va întări cu câțiva jucători în perioada imediat următoare.

”Trebuie să întărim lotul cu câțiva jucători”, a mai spus Cenk.

Marius Manole și Ștefan Nicolau, ambii de la FC Brașov, ar putea ajunge în această săptămână sub comanda lui Sorin Corâiu, noul antrenor.

SR Brașov are trei amicale stabilite

În această săptămână echipa se va antrena la Vulcan și Cristian. Miercuri, brașovenii ar putea juca primul amical al iernii, cu CS Vulcan (L5), însă acest joc depinde de starea terenului de la Vulcan.

Alte două meciuri de pregătire perfectate de cei de la SR Brașov sunt cu ACSM Codlea (L4), pe 5 februarie, și cu Olimpic Zărnești (L4), pe 12 februarie. ”Îmi doresc să jucăm cât mai multe meciuri de pregătire până la startul campionatului”, a spus antrenorul Sorin Corâiu.

SR Brașov ocupă locul 9 din 10 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 9 puncte în clasament după 15 etape. Echipa va avea un parcurs dificil în restul sezonului pentru a evita retrogradare. În ultimele trei etape ale sezonului regular are meciuri cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1, deplasare), FC Pucioasa (locul 2, acasă) și KSE Târgu Secuiesc (locul 6, deplasare). Primele patru clasate merg în play-off, iar ultimele șase echipe vor lupta pentru evitarea retrogradării, a ultimelor două poziții.

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/carlo-danciu-s-a-despartit-fara-regrete-de-astra-si-nu-mai-vrea-sa-continue-nici-la-gaz-metan-nu-stiu-ce-se-va-intampla-cu-echipa-spera-sa-joace-din-nou-pentru-o-echipa-la-care-a-m-19217744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pace-intre-fc-brasov-si-sr-brasov-s-au-purtat-discutii-pentru-o-colaborare-intre-cele-doua-echipe-19217516

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-si-a-reluat-antrenamentele-cu-un-numar-redus-de-jucatori-noul-antrenor-sorin-coraiu-promisiune-catre-suporteri-la-finalul-fiecarui-meci-venim-sa-va-privim-in-ochi-si-sa-spunem-ca-19217506

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mutari-importante-la-sr-brasov-echipa-sustinuta-de-suporterii-stegari-are-un-nou-antrenor-principal-dar-si-manager-general-acesta-din-urma-provenit-chiar-dintre-jucatori-19217358

Adi MARICA 31 Jan. 2022, 10:31 Liga 3
Pe aceeași temă