Loc gratis în liga a treia

19 Feb. 2009, 17:24 Liga 3
Loc gratis în liga a treia

Conducerea clubului Ecologistul Luceafărul Mihai Eminescu este dispusă să cedeze locul în liga a treia gratis, dar nimeni nu s-a arătat interesant de preluarea lui.

 

"Am vorbit și cu domnul Calistru să găsească o soluție însă nu cred că rezolvăm până mâine. Am avut discuții și cu Dorohoiul, și cu Vorona și cu Saveniul. Nimeni nu are bani de liga a treia.Locul îl dăm și gratis, dar nu-l vrea nimeni", a declarat Petru Filip.

 

Primele două echipe potente financiar din campionatul județean nu sunt interesate de locul Ecologistului din liga a treia. Atât AS Roma cât și FC Vorona investesc în prezent în bazele sportive proprii pentru a putea fi omologate pentru liga a treia. Chiar dacă suma de 5000 RON ce trebuie achitată la Federație pentru retur nu ar reprezenta nici o problemă, ambele formații iși doresc să aibă toate condițiile de liga a treia mai întâi dupa care să tragă la promovare.

 

"Ar fi păcat să se piardă locul din liga a treia așa ușor. Era bine pentru imaginea fotbalului botoșănean să avem o echipa și în C. Ar trebui să mai bage unii mâna în buzunar și să continue", a declarat Cornel Șfaițer.

 

www.sport.botosani.ro
 

19 Feb. 2009, 17:24 Liga 3
Pe aceeași temă