Schimbare de obiectiv la Sepsi OSK după startul bun de sezon. „După cum vedem că se desfășoară lucrurile…”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 14:59 Liga 2

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e a doua mare surpriză a acestui început de campionat al Ligii 2. Echipa din județul Covasna are un parcurs foarte bun la prima apariție în eșalonul secund, după 15 etape situându-se pe locul 4 cu 28 de puncte, tot atâtea cât are și CS Mioveni, a treia clasată, însă care e avantajată de golaveraj, 21-10 față de 20-10. Liderul Juventus are cu 7 puncte mai mult, în timp ce FC Brașov e pe locul 2 cu 6 puncte mai mult decât Sepsi.

Weekendul trecut, echipa pregătită de Valentin Suciu a câștigat cu 1-0 în prelungiri meciul din deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, prin reușita din penalty a lui Daniel Ene (90+4), ajungând la o serie de opt jocuri consecutive în care nu pierde, perioadă în care a obținut victoria de șase ori. În total, în cele 15 etape desfășurate până acum, incluzând și victoria cu Șoimii Pâncota care între timp a fost anulată, Sepsi OSK a câștigat nouă meciuri, a remizat în patru și a fost învinsă de două ori.

Parcursul bun în campionat, l-a determinat pe finanțatorul Laszlo Dioszegi (foto mic, în dreapta) să declare că a schimbat obiectivul echipei în acest sezon. „La început ne-am stabilit un obiectiv între locurile 8-10. Dar, după cum vedem că se desfășoară lucrurile, credem că unul dintre locurile 4-6 e cel mai aproape de adevăr”, a spus, la radio Sport Total FM, Dioszegi, care a confirmat încă o dată că stadionul din Sfântu Gheorghe va fi modernizat în primăvară: Am primit cele 1.500 de scaune de la fostul stadion Ferenc Puskas, care a fost dărâmat. Urmează să vină lângă noi și primăria, pentru că a văzut că noi vrem să facem lucruri frumoase în fotbal”.

Următorul meci în campionat pentru Sepsi OSK, în etapa a 16-a, este programat să aibă loc duminică, de la ora 11:30, la Sfântu Gheorghe, cu Foresta Suceava (locul 7 cu 25 de puncte). „O să ne fie la fel de greu și în meciul următor (n.r – ca în cel de la Râmnicu Vâlcea), când vom întâlni acasă pe Foresta. Va reveni Hadnagy, dar vom avea alți doi absenți, cei eliminați la Vâlcea (n.r. – Marius Burlacu și Dragoș Huiban), a mai declarat finanțatorul echipei din Sfântu Gheorghe.

Foto: Pál Árpád

Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă