Kaproni Boldești își aduce portar – antrenor

02 Aug. 2009, 14:09 Liga 3
Kaproni Boldești** își aduce portar - antrenor

În căutarea unui portar, care să suplinească plecarea lui Bogdan Rădulescu, la Juventus București, dar și în încercarea de a găsi un antrenor pentru a-i „crește” pe talentații portari, juniori, de la echipă, Petrolistul Kaproni Boldești a găsit o soluție care să rezolve ambele probleme.
 

 

Este vorba despre Florentin Rădulescu, goalkeeper în vârstă de 33 de ani, pe care i-a împlinit recent, pe 29 iulie. Rădulescu nu este un nume oarecare, după ce a adunat, de-a lungul carierei, 120 de meciuri în Liga I, evoluând pentru Petrolul Ploiești, Rapid București, Astra Ploiești și FC Argeș Pitești. A mai jucat, la începutul carierei, pentru Flacăra Moreni, în Ligile a II-a și a III-a, și, după despărțirea de FC Argeș, la Petrolul, (2004-2005), FC Vaslui (2004-2005), CS Otopeni și, în ultimul sezon, Prefab Modelu și Viitorul Pucioasa, unde a fost antrenor-jucător, în seria a IV-a din liga a III-a, dar echipa dâmbovițeană se pare că este desființată, pentru acest sezon!
 

 

Kaproni reușește, astfel, să rezolve una dintre problemele importante cu care se confrunta Dragoș Mihalache înaintea noului sezon, „noul” Rădulescu fiind un portar ce poate face față, prin experiența acumulată, fără probleme, cerințelor ligii a III-a. În plus, ceilalți doi portari din lot, juniorul George Șerban (15 ani) și Costin Olteanu (19 ani), vor avea multe de învățat de la Florentin, care le va fi și antrenor.
 

 

Talentat, contestat și un pic… procesoman
 

 

Negocierile s-au purtat vineri, când Rădulescu a acceptat oferta boldeștenilor, anunțând că, de astăzi, se va prezenta la antrenamentele lui „Norman”
Dacă îl va legitima săptămâna aceasta pe portarul Florentin Rădulescu, Kaproni pune mâna pe unul dintre cei mai promițători portari români, la un moment dat, până la plecarea sa de la Petrolul, la Rapid, Rădulescu fiind o adevărată „revelație” a ligii I. Apoi, la Rapid, și, mai ales, la Astra,  goalkeeperul a început să gafeze tot mai des, decâzând apoi. Nu este de omis nici faptul că Rădulescu, la fel ca și fostul său coleg de echipă, Dragoș Mihalache, acum antrenor la Kaproni, sunt primii doi jucători ce au dat în judecată, pe cale civilă, clubul la care au jucat, în speță SC FC Petrolul, amândoi câștigând sume importante de bani, de pe urma acestor litigii, care i-au purtat însă, ani buni, prin tribunale! În plus, Rădulescu s-a judecat și cu desființata Prefab Modelu, echipă unde, de asemenea, portarul a revendicat neplata unor salarii. 
 

 

Anul trecut, Florentin a dorit să vină la Chimia, dar după „poza cu Lucică”, făcută la Brazi, nu a mai călcat pe acolo. 
 

 

Noul venit ar putea debuta la Kaproni în următoarele meciuri ale boldeștenilor, care vor avea loc miercuri dimineață, la Strejnic, în compania Conpetului (joc amical) și apoi, sâmbătă, de la ora 11.00, în turul al III-lea al Cupei României – cel mai probabil la Chimia Brazi.

 

Articol scris de Marian DIMA
 

02 Aug. 2009, 14:09 Liga 3
Pe aceeași temă