Cupa SportTeam București, gata de start!

06 Sep. 2012, 14:35 Juniori
Cupa SportTeam București,** gata de start!

La data de 7 septembrie 2012, la Complexul Federatiei Române de Atletism București se va da lovitura de începere a „Cupei SportTeam București”, un turneu de fotbal pentru copii și juniori al cărui obiectiv este de a oferi tinerilor fotbaliști ocazia de a se confrunta într-un cadru sportiv, de a combina fotbalul cu distracția, oferind spectacol de fotbal și încântând iubitorii sportului-rege.

Competiția „Cupa SportTeam București” se va desfășura în intervalul 7 – 9 septembrie și va angrena un numar de 40 echipe, reprezentând 20 de cluburi din țară. Turneul este organizat pe patru categorii de vâstă, respectiv pentru juniorii născuți în 2001, 2002, 2003 și 2004. Meciurile se vor desfășura pe cele patru terenuri ale complexului (două terenuri cu iarbă și două terenuri cu suprafață sintetică). Structura de desfășurare a turneului are ca format grupe de calificare, jocuri de clasament, semifinale și finale.

Gazda turneului, Școala de Fotbal SportTeam, acordă o atenție deosebită pregătirii copiilor cu vârste între 7 și 18 ani și sprijină descoperirea de tinere talente, fenomen important pentru întreg fotbalul românesc. De aceea, pentru cei peste 600 de copii gata de start, o miză importantă (pe lângă câștigarea cupei) va fi reprezentată de participarea la o competiție de anvergură și experiența pe care o vor dobândi.

În debutul competiției, joi, 6 septembrie, ora 20:00, va avea loc, la baza sportivă Agronomia, un meci demonstrativ la care vor participa personalități de marcă ale fotbalului românesc: Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, Falemi Nana, Robert Ionel Niță, Marius Măldărășanu, Florentin Rădulescu, Valentin Bădoi, Mugur Bolohan. Aceștia vor juca împotriva selecționatei antrenorilor echipelor care participă la turneu.

Festivitatea de premiere va avea loc la Complexul Federatiei Române de Atletism București, duminică, 9 septembrie, începând cu ora 14:00, când ne vom bucura din nou de prezența lui Falemi Nana, Florentin Rădulescu și Robert Ionel Niță, care vor înmâna premiile și trofeele. Festivitatea va fi prezentată de Mihai Dedu.

Pentru mai multe informații privind desfășurarea turneului vă rugam să accesati site-ul oficial al competiției, http://cupa.sportteam.ro.

06 Sep. 2012, 14:35 Juniori
Pe aceeași temă