Jucătorii lui SCM Pitești sunt îngrijorați: „Ne-ar arunca în stradă. Noi cui rămânem?”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 13:53 Liga 3
Jucătorii lui SCM Pitești sunt îngrijorați:**

Sosirea echipei FC Clinceni la Pitești este iminentă. Primăria Pitești și-a dat deja acceptul ca formația al cărei președinte este fostul arbitru Dan Lăzărescu să susțină jocurile de pe teren propriu pe Stadionul „Nicolae Dobrin” în cazul în care va promova în Liga I.

Cea de-a doua echipă care are mari șanse să joace din sezonul viitor într-un eșalon inferior este SCM Argeș Pitești, formație patronată exclusiv de Primărie. Numai că, după mutările ce au avut loc în ultimele săptămâni, jucătorii pregătiți de Valentin Sinescu sunt pe zi ce trece mai pesimiști în privința viitorului echipei ale cărei culori le apără. Mai mulți jucători ne-au contactat ieri pentru a-și exprima starea de neliniște care-i apasă.

„Trecem printr-un moment delicat, moralul nostru este la pământ de când am aflat că va veni să joace pe Stadionul Nicolae Dobrin echipa FC Clinceni. Sincer, nu ne interesează, dar noi vrem să știm dacă SCM Pitești va mai avea un viitor. Nu ni se pare normal ca nimeni să nu ne spună nimic. Înainte cu o zi de meciul cu Poiana Câmpina, pe care l-am pierdut acasă cu 2-0, ne-am trezit la stadion cu oficialii de la FC Clinceni care veniseră să vadă stadionul. Nu vă imaginați ce-am simțit. Mai ales că erau zvonuri conform cărora Clinceniul ar urma să facă demersuri pentru a se numi FC Argeș 2014. Ar fi o tragedie din punctul nostru de vedere, înseamnă că noi am rămâne pe dinafară. Ne-ar arunca în stradă. Noi cui rămânem? Sincer vă spunem, ne temem de ce s-ar putea întâmpla cu noi. Le mulțumim domnilor conducători că au avut și au încredere în noi, le promitem că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova. Însă teama cea mai mare este că vom fi lăsați de izbeliște fie că vom promova, fie că nu! Nimeni nu a venit la noi să ne liniștească. Avem un moral scăzut. Doamne ferește să nu promovăm, sigur ne desființează…!”, au spus ieri câțiva jucători ai echipei SCM Pitești, care au dorit să-și păstreze anonimatul.

„Voi munci până la capăt”

Imediat după dialogul cu jucătorii, l-am contactat pe tehnicianul Valentin Sinescu pentru a afla și punctul său de vedere: „Sincer, prefer să nu comentez prea mult. Sunt decizii care se iau la un alt nivel… Vă imaginați ce ingrată este postura mea. Eu le-am spus jucătorilor mei că sunt foarte mulțumit de ei, de modul cum s-au comportat, au dovedit mult caracter și le mulțumesc pe această cale. Nu îi condamn că se gândesc la viitorul lor și v-au spus dumneavoastră ce simt. Uneori viața ne pune în situații pe care nu le putem controla. Fiecare avem un sistem propriu de valori, anumite criterii analitice… Față de oamenii care mi-au dat credit am datoria să fac tot ce depinde de mine pentru a promova, să muncesc până la capăt…. când va fi acesta…”

Sursa: Argeșul

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 13:53 Liga 3
Pe aceeași temă