INTERVIU cu antrenorul echipei care în weekend a câștigat cu 14-1. Valeriu Petrescu: „Chiar și cu modificări masive în lot, rezultatele sunt mulțumitoare”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 16:29 Liga 3
INTERVIU cu antrenorul echipei care în weekend a câștigat cu 14-1.** Valeriu Petrescu:

Înainte Modelu este o echipă care și-a schimbat aproape întreg lotul de jucători în pauza de vară, dar care a știut cum să facă transferuri pentru a nu se teme de retrogradare. Antrenorul Valeriu Petrescu a format un grup unit care acum are rezultate bune în Liga a 3-a, Seria a 2-a. Modelenii au reușit chiar rezultatul etapei din weekendul trecut și chiar al campionatului după ce au învins Arsenal Malu cu scorul de 14-1 și, în acest moment, echipa se află pe locul 6 cu 13 puncte. Valeriu Petrescu vorbește într-un interviu despre planurile de viitor ale echipei sale, Înainte Modelu.

– Sunteți mulțumit de rezultatele obținute până acum?
– Ținând cont că în vară am adus 11 jucători noi, cred că până în acest moment lucrurile sunt spre bine. S-a cunoscut lipsa de experiență a unora dintre ei, dar ușor ușor ne-am acomodat din mers și acum, după etapa a 9-a, rezultatele sunt bune, ținând cont de linia de clasament cu 3 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri. Am marcat multe goluri (29), dar am și primit (18), unele dintre ele datorită unor greșeli de arbitraj. Avem un lot de jucători foarte tânăr, 12 dintre ei sunt sub 21 de ani și am avut două înfrângeri cu Metaloglobus și Viitorul II, două echipe destul de bune.

– Care a fost cel mai bun meci?
– Cred că jocul cu Dinamo II, ținând cont și de ceea ce s-a întâmplat cu Gnohere, care a adus la Modelu toate televiziunile, am reușit să revenim de la 0-2 la 4-3. Un meci foarte bun am făcut și la Tunari, dar acolo eu spun că am fost neîndreptățiți de brigada de arbitrii și cu Astra 2.

– Cine sunt favoritele la câștigarea seriei?
– Sunt câteva echipe foarte bune, și aici mă refer la Metaloglobus, Viitorul II, Popești Leordeni, dar să nu uităm nici Slobozia, Dinamo II, Tulcea sau Tunari. Cred că lupta se va da între primele echipe mai sus menționate.

– Cine sprijină echipa?
– Consiliul Local Modelu, Consiliul Județean Călărași și anumite firme din zona localității Modelu. Le mulțumim tuturor celor care sprijină echipa și le transmitem că nu-i vom dezamăgi.

– Transferuri pe viitor?
– Avem un lot cu jucători de perspectivă cu care cred că putem ajunge la obiectivele propuse. Nu ne interesează decât jucătorii născuți în 1998 și probabil și mai mici. Merg la jocurile importante, urmăresc jucători tineri chiar și din campionatul județean. Din păcate, sunt puțini jucători călărășeni, dar să știți că și în fotbalul nostru județean sunt fotbaliști buni care activează la echipe cu pretenții.

– Dacă ai avea vreo ofertă…?
– Nu se pune problema asta acum. Sunt antrenor profesionist și sunt sub contract cu ACS Înaintea Modelu unde mă simt foarte bine. Am sprijinul tuturor celor din conducere.

Sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 9-a a Ligii 3, Înainte Modelu a câștigat cu 14-1 meciul cu Arsenal Malu. Golurile au fost marcate de: Nelu Bucă (2, 9, 55), Danie Gheorghe (20, 59), Marian Ghiță (35), Istrate (47), Ricardo Mihalache (49, 57, 81), Marin Florea (84), Cosmin Petrescu (85), Alexandru Alexa (87, 90+1) /  Alexandru Jelescu (18).

Înainte Modelu e pe locul 6 în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 13 de puncte, cu 12 mai puține față de liderul Metalosport București. Viitorul II, CS Popescu Leordeni, CS Tunari și Unirea Slobozia sunt peste călărășeni în clasament.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 16:29 Liga 3
Pe aceeași temă