Ineuanii nu au mai pierdut în campionat de cinci luni!

10 Apr. 2009, 15:45 Liga 3
Ineuanii nu au mai pierdut în campionat de cinci luni!

CS Ineu este fără îndoială revelația returului seriei a V-a din Liga a III. Trupa ineuană a avut parte în iarnă de o pregătire foarte bună la Moneasa, acolo unde Adrian Abrudean a condus un cantonament excelent.
Confruntată și în prezent cu unele probleme financiare, știut fiind faptul că există unele întârzieri la salarii, iar de prime de joc nu se pune problema, fotbaliștii de la CS Ineu s-au mobilizat exemplar în retur și au izbutit să se apropie amenințător de liderul la zi, Fortuna Covaci. „Nu avem ca obiectiv promovarea, dar dacă jocul rezultatelor ne va duce în fruntea clasamentului, atunci cu siguranță nu ne vom da la o parte și vom face pasul spre eșalonul doi. Deocamdată ne-am propus, la fiecare meci, victoria și nu vom face o tragedie dacă vom mai pierde puncte”, a declarat Adrian Abrudean, un antrenor care încet dar sigur își demonstrează valoarea, mai ales că nu are la dispoziție tot lotul cu care a lucrat în cantonamentul de iarnă, iar la unele meciuri a avut pe banca de rezerve doar juniori de 16 și 17 ani.

 

 

Gruparea ineuană se poate lăuda în prezent cu faptul că nu a cunoscut înfrângerea în retur, ba mai mult nu a pierdut nici măcar un punct. CS Ineu a suferit ultima înfrângere în 28 noiembrie 2008, atunci când a fost învinsă de Calor cu scorul de 2-0. De atunci și până în prezent, ineuanii au câștigat partidele cu Becicherecu Mic (2-1), Building Vînju Mare (1-0), Marmosim Simeria (1-0) , Dacia Orăștie (3-0) și Viitorul Sânandrei (2-0).
 

 

În vederea partidei de astăzi cu FC Timișoara II, Adrian Abrudean va putea conta și pe Iaroș, Alin Pavel și Popa, fotbaliști care nu au putut fi folosiți etapa precedentă de la Sânandrei. Din nefericire, frații Lengyel vor trebui să mai aștepte până în runda viitoare, pentru a-și face debutul oficial la gruparea ineuană. „Vom întâlni o echipă bine organizată din toate punctele de vedere. Ambele echipe sunt de valori apropiate și de aceea spun că ne așteaptă un joc greu”, spune Adrian Abrudean.
 

 

Tehnicianul ineuan nu a uitat faptul că în tur echipa a pierdut cu 7-1 întâlnirea de la Timișoara, iar acum a venit vremea răzbunării. Adrian Abrudean ar putea trimite în teren următoarea formulă de echipă: Irimia – Popa, Aldea, D. Maghici, Hulber – Fl. Gâlcă, Iaroș, Ciubăncan, Cozea – Gherghel, Fl. Pavel. De cealaltă parte, FC Timișoara II nu a mai câștigat un joc din 20 martie, când a învins pe teren propriu pe Dacia Orăștie, cu scorul de 2-1. În etapa precedentă, gruparea violetă a obținut o remiză, 2-2, acasă cu Minerul Mehedinți. Altfel, să spunem că la FC Timișoara II evoluează Răzvan Riviș, fost fotbalist la gruparea ineuană.

 

 

Partida dintre cele două formații va fi arbitrată de o brigadă sibiană formată din Clodoaldo Preda, Ioan Ciocănea și Gabriel Cirlea. Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat Gheorghe Croitoru din Turnu Severin.
 

 

Sursa: www.observator.info

 

10 Apr. 2009, 15:45 Liga 3
Pe aceeași temă