Alexandru Dragomir a plecat de la Academica Clinceni după rușinea cu Juventus: „Mi-am dat demisia. Nu mai pot să stau. Mă simt umilit!”

Alexandru Dragomir a plecat de la Academica Clinceni după rușinea cu Juventus:**

Alexandru Dragomir, vicepreședintele clubului Academica Clinceni, și-a dat demisia după înfrângerea înregistrată duminică, pe teren propriu, a echipei ilfovene, scor 0-7, cu Juventus București, liderul ligii secunde de fotbal.

Remus Chipirliu a înscris șase goluri împotriva Academicii în minutele 2, 11 (penalty), 27, 37, 65 și 89. Fostul atacant al Oțelului Galați, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la 25 de reușite în acest sezon, la egalitate cu golgheterul campionatului Attila Hadnagy (Sepsi Sfântu Gheorghe). Vasile Buhăescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor la Clinceni, în minutul 85, din pasa lui Chipirliu.

După înfrângerea cu Juventus București, liderul autoritar al ligii secunde, scor 0-7, vicepreședintele de la Academica Clinceni, Alexandru Dragomir, a renunțat la funcția deținută în cadrul clubului ilfovean.

„Mi-am dat demisia, astăzi, de la echipă. Nu mai pot să stau. Mă simt umilit!”, a declarat Alexandru Dragomir pentru ProSport.

Membrii Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal au dictat în ședința din 15 martie o suspendare de trei luni și o amendă de 25.000 de lei pentru Alexandru Dragomir. Vicepreședintele clubului Academica Clinceni a primit această pedeapsă pentru tentativa de trucare a unor partide amicale desfășurate într-un cantonament efectuat în Austria.

Articol scris de Marius ANGHEL
Pe aceeași temă