Gueye Mansour a semnat contractul și va continua în Liga 3. ”Omul-foarfecă” își duce fiul în probe la Liverpool: ”Joacă tot atacant și sper să mă întreacă”

Adrian MUJEA 27 Aug. 2020, 15:13 Liga 3
Gueye Mansour a semnat contractul și va continua în Liga 3. ”Omul-foarfecă” își duce fiul în probe la Liverpool: ”Joacă tot atacant și sper să mă întreacă”

Ajuns la 34 de ani, senegalezul Gueye Mansour și-a prelungit contractul cu echipa de Liga 3 Flacăra Horezu. ”Omul-foarfecă” a revenit din Senegal și a ajuns deja la antrenamentele formației din Treapt, după care a semnat noul acord.

”Antrenorul Adi Popa a insistat mult să mă întorc și m-a convins să revin la Horezu. Am văzut că s-au rezolvat și restanțele echipei, este un lucru bun. Îmi doream să avem un lot mai valoros, au plecat mulți jucători buni în această vară, acum sunt mulți copii, aștept să îi văd la amicale și jocuri oficiale. Eu am avut în aceste zile un program separat, de pregătire fizică”, a declarat senegalezul pentru Liga2.ro.

Fiul lui Mansour merge să dea probe la Liverpool

Mansour are un fiu, Mohamed (9 ani), care joacă fotbal la juniorii de la Olimpic Râmnicu Vâlcea, unde este pregătitit de profesorul Dan Zguroiu, care l-a promovat și pe Bogdan Vătăjelu. Mai mult, Mansour jr. va susține probe de joc la juniorii lui Liverpool. ”Mohamed are mult talent, are viteză, tehnică, joacă tot atacant și eu sper să mă întreacă. Chiar săptămâna viitoare va merge în Anglia pentru două săptămâni, să dea probe la juniorii lui Liverpool. Sper să rămână acolo, în Anglia, ar fi un pas mare pentru el”, a mai spus cel căruia i se zice ”Omul-foarfecă” pentru golurile pe care le-a marcat la Poli Timișoara.

În cariera sa de jucător, Mansour Gueye a jucat pentru Servette (Elveția), Poli AEK, CS Buftea, ACS Poli, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Talarrubias (Spania), ACS Șirineasa, Ripensia și Flacăra Horezu.

Altfel, Flacăra Horezu efectuează luni, la Râmnicu Vâlcea, o nouă testare împotriva noului coronavirus. Echipa vâlceană a avut probleme în această vară cu COVID-19, după ce unul dintre jucători a fost depistat pozitiv.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ciprian-dinu-a-pus-punct-carierei-de-fotbalist-la-38-de-ani-fostul-fundas-se-va-dedica-scolii-de-fotbal-pe-care-o-are-la-slatina-cele-mai-frumoase-amintiri-si-momentul-care-l-a-marcat-19141090

Adrian MUJEA 27 Aug. 2020, 15:13 Liga 3
Pe aceeași temă