Golgheterul lui FC Baia Mare în probe la Lugano

25 Mar. 2009, 15:05 Liga 3
Golgheterul lui FC Baia Mare în probe la Lugano

Atacantul băimărean Paul Batin a plecat la începutul săptămânii pentru a se pregăti cu ocupanta locului secund din Liga a 2-a din Elveția, AC Lugano. Acesta va rămâne alături de echipa din țara cantoanelor până joi, când este programată revenirea lui în țara. În cazul în care îi va convinge pe conducătorii lui Lugano, înțelegerea va fi parafată abia la sfârșitul sezonului.

 

Plecarea lui Batin la echipa elvețiană a fost intermediată de impresarul Vasile Miriuță. Zvonurile care îl dădeau pe Batin deja transferat definitiv la Lugano au fost infirmate chiar de jucător, dar și de către antrenorul Florin Fabian.
 

 

"Nu știu prea multe despre această echipă, voi vedea la fața locului care este situația. Este sigur însă că mă voi întoarce la FC Baia Mare pentru a promova, după care vom vedea ce va fi la finalul sezonului. Ar fi bine pentru mine să mă transfer în Elveția", a declarat Petre Batin.

 

“L-au chemat cei de la Lugano să dea niște probe, s-a dus să facă ceva antrenamente, însă pe joi seară se va întoarce la echipă pentru jocul de vineri de la Zalău. Pe viitor vom vedea ce vor propune cei de la Lugano, însă mai este mult până în mai”, a spus antrenorul băimărean, Florin Fabian.

 

 FC Baia Mare este lider incontestabil în Seria a 6-a a Ligii a 3-a, cu 55 de puncte din 21 de meciuri, cu 14 mai multe decât următoarea clasată, FC Silvania. 

       
 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

25 Mar. 2009, 15:05 Liga 3
Pe aceeași temă