Singurul jucător din Liga 2 convocat la naționala de tineret pentru meciul cu Elveția s-a accidentat și a fost lăsat acasă

Marius ANGHEL 04 Oct. 2017, 14:04 Diverse
Singurul jucător din Liga 2 convocat la naționala de tineret pentru meciul cu Elveția** s-a accidentat și a fost lăsat acasă

Singurul jucător convocat din Liga 2 la naționala de tineret a României pentru meciul cu Elveția s-a accidentat și nu va mai face deplasarea. Cătălin Căbuz, portarul echipei AFC Hermannstadt, revine astfel la Sibiu, la fel cum și Dennis Man va reveni în lotul clubului FCSB, după ce și el a acuzat o accidentare.

Astăzi, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, selecționata Under 21 pregătită de Daniel Isăilă a avut programat un antrenament, ultimul înainte de plecarea în Elveția. După ședința de 60 de minute de pregătire, tricolorii au plecat spre aeroport, acolo de unde se va zbura spre Lugano. Vineri, 6 octombrie, naționala de tineret va întâlni selecționata similară a Elveției, de la ora 19:00 (ora locală).

Din lotul convocat inițial nu vor mai face deplasarea Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, ambii de la FCSB, dar și Cătălin Căbuz, portarul celor de la AFC Hermannstadt, și Dennis Man, tot de la FCSB. Ultimii doi au acuzat probleme la ședința de pregătire de marți și astăzi s-a decis ca ei să nu facă deplasarea.

În locul accidentaților, de pe lista adițională a fost chemat un singur jucător, Silviu Balaure de la Astra. Pe această listă se afla și Denis Ciobotariu, fundal de la Chindia Târgoviște, însă acesta nu a fost convocat.

Lotul convocat pentru meciul cu Elveția:

portari: Ionuț Radu (Avellino), Relu Stoian (Juventus București);
fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Alexandru Pășcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Andrei Radu (Aris Limassol), Florin Ștefan (Juventus București);
mijlocași: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Marco Dulca (Swansea), Mihai Dobre (FC Bury), Valentin Costache (FC Dinamo), Ianis Hagi (ACF Fiorentina), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Burlacu (CS U Craiova), Silviu Balaure (AFC Astra);
atacanți: George Pușcaș (Benevento Calcio), Alexandru Tudorie (FC Voluntari).

După trei meciuri disputate în Grupa 8 de calificare la Euro 2019, tricolorii se mențin pe prima poziție, cu 7 puncte acumulate. Elevii lui Isăilă s-au impus în deplasările din Liechtenstein (2-0) și Bosnia – Herțegovina (3-1) și au remizat la Ovidiu, cu Elveția (1-1).

Pe 6 octombrie, România are programat returul cu Elveția, iar pe 10 și 14 noiembrie joacă împotriva naționalelor similare ale Portugaliei (acasă), respetiv Țara Galilor (deplasare).

Marius ANGHEL 04 Oct. 2017, 14:04 Diverse
Pe aceeași temă