Goana după jucători

24 Feb. 2009, 13:43 Liga 3
Goana după jucători

„Până sâmbătă trebuie să fac un lot de 22 jucători. M-am băgat la echipa asta pentru că am o datorie morală față de primarul Ile”

 

Marin Tudorache încearcă ca până la meciul oficial de sâmbătă pe care CS Vulcan îl va susține în compania echipei Albina, în liga a treia, să adune un lot de 22 de jucători. Dacă în acest moment acest lucru pare aproape imposibil, Todorache spune că are mare încredere că totul va fi bine.

 

„M-am obișnuit să fac echipe cu o săptămână înainte să înceapă campionatul. Cert este că în acest moment am nevoie de 15 jucători pentru a face un lot complet. Îmi trebuie jucători buni și ieftini. Timpul rămas este foarte scurt. Sincer nu mă băgam la echipa asta dacă nu aveam o datorie morală față de primarul Ile. Avem promisiuni că Primăria se va implica și ne va susține din punct de vedere financiar și material”, spune antrenorul.

 

Jiul cedează trei jucători la Vulcan

 

Între CS Vulcan și Jiul a existat întotdeauna o colaborare avantajoasă de ambele părți. Se pare că și de data aceasta Jiul va sări în ajutorul vecinilor.

 

„Vor veni trei jucători de la Jiul sub formă de împrumut: Vizitiu, Maier și Zăvoiu, acesta din urmă ar avea cava probleme dar sper să se rezolve. Vor mai veni și doi,trei juniori de la echipa lui Toni Sedecaru și uite așa facem și noi echipa”, a mai adăugat Tudorache. „Dacă putem să-i ajutăm pe cei de la Vulcan cu jucători îi vom ajuta pentru că este și în binele lor să joace”, a spus patronul Jiului, Alin Simota.

 

 

articol scris de Loredana Juglea

24 Feb. 2009, 13:43 Liga 3
Pe aceeași temă