Al doilea meci al lui Eugen Trică pe banca echipei Gloria Băneasa, amânat dintr-un motiv atipic. De ce a fost reprogramată partida cu Progresul Fundulea, din etapa a 5-a din Liga 3

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 16:19 Liga 3
Al doilea meci al lui Eugen Trică pe banca echipei Gloria Băneasa, amânat dintr-un motiv atipic. De ce a fost reprogramată partida cu Progresul Fundulea, din etapa a 5-a din Liga 3

Etapa a 5-a din Liga 3 a adus și amânarea unui meci din cauza unei situații atipice. Duelul dintre Gloria Băneasa și Progresul Fundulea, din Seria 3, va fi reprogramat din cauza faptului că oaspeții au semnalat nu mai puțin de 12 cazuri de toxiinfecție alimentară în rândul jucătorilor.

Astfel, s-a cerut amânarea din partea Federației Române de Fotbal și s-a primit acceptul pentru disputarea duelului la altă dată.

Partida Gloria Băneasa – Progresul Fundulea, din etapa a 5-a de Liga 3, reprogramată

Gloria Băneasa, ultimul loc (10, 0 puncte) în Seria 3 a Ligii 3, a cedat în primul meci după venirea lui Eugen Trică, scor 0-4 în deplasare cu FC Voluntari 2, iar întâlnirea cu Progresul Fundulea trebuia să consemneze prima partidă pe teren propriu în urma schimbărilor de la nivelul băncii tehnice.

Numai că a apărut această problemă, cu 12 jucători care s-au ales cu toxiinfecție alimentară în tabăra oaspeților, iar partida nu a mai putut avea loc. Practic, aproximativ jumătate din lotul unei echipe a fost scos din joc din cauza acestei probleme de ordin medical.

Progresul Fundulea stă ceva mai bine în startul campionatului de Liga 3 decât Gloria Băneasa, fiind pe locul 7, cu 6 puncte. În runda trecută, clubul din Fundulea a cedat, pe teren propriu, cu 0-4 în fața Recolta Gheorghe Doja.

Avem 12 jucători cu toxiinfecție alimentară. Nu știm, exact, de unde vine problema. Am mâncat, cu toții, la stadion, sau, poate, de la apa consumată. Am trimis actele medicale la FRF și partida cu Gloria Băneasa a fost amânată.

Acum suntem cu cortul. Ne antrenăm pe la Cernica, jucăm meciurile de acasă la Călărași. Acest chin, pentru jucători și suporterii noștri, va lua sfârșit în curând. Spre finalul lunii octombrie lucrările la noul nostru stadion se vor încheia și vom putea juca acasă, la Fundulea”, a spus președintele formației din Fundulea, Adrian Stîngă, conform Ilfov Sport.

Eugen Trică, pe ultimul loc în Seria 3 din Liga 3 cu Gloria Băneasa

Eugen Trică a semnat în Liga 3 după acordul încheiat cu Concordia Chiajna la finalul sezonului trecut de Liga 2. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a găsit un angajament în Seria 3, ajungând să bată palma cu ultima clasată, Gloria Băneasa, fără punct după patru meciuri acum.

Gloria Băneasa este pe locul 10, cu cinci goluri marcate și 15 primite, iar prima partidă cu Eugen Trică pe banca tehnică a avut loc în weekendul trecut, 16 septembrie, pe terenul formației FC Voluntari 2. A fost un eșec categoric, 0-4.

Celelalte meciuri din Seria 3 a Ligii 3 programate în cadrul etapei a 5-a s-au disputat, iar lider este CS Afumaţi, cu 13 puncte după cinci meciuri. Podiumul e completat de Agricola Borcea, 10 puncte, și Dunărea Călărași, tot 10 puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-etapa-5-liga-3-19285718

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-darabani-risca-excluderea-din-liga-3-19285831

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-sold-out-la-meciul-din-cupa-romaniei-cu-fcsb-19285675

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-medias-achizitie-din-superliga-l-a-adus-pe-razvan-trif-19285658

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 16:19 Liga 3
Pe aceeași temă