Fotbalul vrâncean dispare din liga a treia: se retrage și CSM Focșani

Mihai Andries 31 Jan. 2013, 20:43 Liga 3
Fotbalul vrâncean dispare din liga a treia:** se retrage și CSM Focșani

După Young Stars Panciu, echipa de fotbal CSM Focșani este a doua grupare din Vrancea care abandonează liga a treia. Principalul finanțator al formației focșănene, Dan Dumitru, a anunțat că se va retrage de la echipă. „Nu voi mai continua activitatea cu clubul CSM Focșani la nivel de seniori. Nu mai am chef de dușmani deoarece am prea mulți la activitatea de copii și juniori”, a spus Dan Dumitru.

Echipa de fotbal Young Stars Panciu a fost prima echipă din Vrancea care a abandonat campionatul ligii a treia în acest sezon.Confruntată cu probleme financiare majore, gruparea din Panciu a spus pas și a anunțat Federația Română de Fotbal că nu mai poate continua în campionat. Jucătorii vor deveni liberi de contract și își vor căuta alte echipe pentru a juca. Deja, unii componenți ai echipei din prima parte a campionatului și-au găsit angajamente la alte echipe. Atacantul Mădălin Predoiu a semnat un contract pe o perioadă de trei ani de zile cu liderul seriei, Sport Club Bacău, mijlocașul Valentin Menghia s-a întors acasă, la Roman, iar fundașul Claudiu Mihai și portarul Gabriel Lazăr vor evolua pentru campioana Vrancei la minifotbal amator, Voința DEEP SERV.

Principalul finanțator al echipei, Consiliul Local și Primăria orașului Panciu, a anunțat că nu mai poate sprijini cu bani activitatea echipei de fotbal. În ultimele luni, au existat mai multe discuții cu diferiți oameni de afaceri din țară pentru preluarea echipei, dar nimeni nu s-a arătat interesat pentru a veni în ajutorul echipei.

 

Sursa: Monitorul de Vrancea

Mihai Andries 31 Jan. 2013, 20:43 Liga 3
Pe aceeași temă