Fotbaliștii de la SCM Zalău, ”zid” între conducere și antrenorul George Zima. FOTO | Gestul jucătorilor, prin care se opun demiterii ”principalului” și de care nimeni nu știa

Andrei PASCU 21 Sep. 2021, 18:55 Liga 3
Fotbaliștii de la SCM Zalău, ”zid” între conducere și antrenorul George Zima. FOTO | Gestul jucătorilor, prin care se opun demiterii ”principalului” și de care nimeni nu știa

SCM Zalău a început destul de slab campionatul Ligii a 3-a, în Seria 10. După patru meciuri are doar șase puncte, deși este văzută drept una dintre echipele pretendente la primele locuri la finalul sezonului regular, pentru calificarea în play-off-ul de promovare în Liga 2.

Din cauza rezultatelor nu foarte bune din acest start de sezon, potrivit Sportul Sălăjean, anumite persoane din cadrul clubului nu îl mai doresc pe antrenorul George Zima, deși jucătorii nu sunt de acord cu eventuala demitere a ”principalului”.

Sergiu Jurj: ”A fost un mesaj plin de pozitivitate, un mesaj care arată susţinerea reciprocă între noi şi staff” 

Așa se face că, înaintea partidei din etapa a 4-a, cu Minaur Baia Mare, fotbaliștii au intrat pe teren cu tricouri cu chipul antrenorului și cu mesajul ”împreună până la capăt”, dorind să atragă atenția conducerii că vor să continue cu George Zima la șefia băncii tehnice.

Cu toate acestea, partida din deplasarea din Baia Mare a fost pierdută de SCM Zalău, cu scorul de 2-3.

”A fost un mesaj plin de pozitivitate, un mesaj care arată susţinerea reciprocă între noi şi staff. Am simţit cu toţii să facem asta. După primul pas greşit în campionat, ceea ce a venit din partea staff-ului către noi, către jucatori, ne-a determinat să ieşim cu acest mesaj.

Ne-au arătat cât de mult cred în noi, şi în ciuda rezultatului am primit doar lucruri pozitive şi încredere. La Baia Mare am arătat că sentimentul este reciproc, nu doar prin mesaj.

Am arătat asta şi în teren chiar dacă rezultatul nu a fost cel aşteptat. Suntem la început de drum, important este să învăţam din greşelile făcute în ultimele două etape”, a declarat unul dintre cei mai experimentați fotbaliști de la Zalău, Sergiu Jurj, pentru sursa amintită.

George Zima nu știa de inițiativa jucătorilor 

George Zima (foto jos, în galben) a declarat, la rândul său, că nu avea habar de inițiativa jucătorilor, dar a rămas surprins de mesajul vestiarului:

”A fost un gest al jucătorilor de care eu nu am ştiut. M-am bucurat să văd susţinerea lor şi faptul că au vrut să demonstreze că suntem un grup unit şi alte informaţii nu ne pot dezbina. Acest aspect a fost arătat şi în teren, fiindcă s-a văzut schimbarea de atitudine, iar jucătorii au luptat.”

SCM Zalău se clasează, grație celor 6 puncte acumulate până acum, pe locul 6 în Seria 10 a Ligii a 3-a, la șase puncte de liderul Minaur Baia Mare și la patru de locul secund, CA Oradea.

În etapa a 5-a a Ligii a 3-a, SCM Zalău va evolua acasă, cu Lotul Băile Felix, locul 3.

Foto: SCM Zalău și Sportul Sălăjean

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-reusita-fabuloasa-in-liga-3-radu-ungurianu-de-la-bucovina-radauti-a-marcat-unul-dintre-cel-mai-rapide-si-spectaculose-goluri-din-istoria-fotbalului-19201611

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbare-de-antrenor-la-sticla-ariesul-turda-un-punct-in-primele-patru-etape-ale-ligii-a-3-a-a-facut-conducerea-sa-il-demita-pe-artur-podar-cine-il-va-inlocui-19201427

https://liga2.prosport.ro/liga-3/clubul-din-liga-3-care-risca-sa-puna-si-el-lacatul-din-cauza-problemelor-cu-banii-jucatorii-sunt-neplatiti-de-doua-luni-iar-antrenorul-recunoaste-s-ar-putea-sa-ne-desfiin-19200929

 

 

 

Andrei PASCU 21 Sep. 2021, 18:55 Liga 3
Pe aceeași temă