Fotbal Comuna Recea a vândut un jucător în Liga 1! Mijlocașul a ajuns la Gaz Metan Mediaș

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Jul. 2020, 17:12 Liga 3
Fotbal Comuna Recea a vândut un jucător în Liga 1! Mijlocașul a ajuns la Gaz Metan Mediaș

Fotbal Comuna Recea a anunțat plecarea definitivă a unui jucător, deși campionatul din Liga 3 nu s-a terminat pentru ea și trebuie să joace în barajul de promovare în Liga 2, cu Minaur Baia Mare. Locul 2 din Seria 5 a anunțat prin președintele Florin Gherasim că mijlocașul Sergiu Ciocan (21 de ani) a semnat cu echipa din Liga 1, Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul a jucat pentru gruparea din prima divizie și în stagiunea trecută, dar sub formă de împrumut. A fost cedat pentru un singur sezon, dar medieșenii au fost mulțumiți de el și au decis să îl ia definitiv.

Fotbal Comuna Recea va primi 20 la sută dintr-un viitor transfer 

A jucat pentru Mediaș, în acest sezon, doar opt partide (patru în sezonul regulat și patru în play-off-ul Ligii 1), dar se pare că oamenii din conducerea celor de la Gaz Metan Mediaș au fost mulțumiți de el. Fotbal Comuna Reea a acceptat propunerea și va păstra dintr-un eventual viitor transfer al lui Sergiu Ciocan, 20 la sută din suma totală, a precizat Florin Gherasim.

Ne bucurăm pentru el și este o mândrie pentru noi că am dat un jucător în Liga 1. În plus, am păstrat și un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer”, a declarat Florin Gherasim, președintele Fotbal Comuna Recea, pentru Axa News.

Fotbal Comuna Recea va juca barajul de promovare în Liga 2, cu Minaur Baia Mare 

Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare vor juca barajul pentru deciderea campioanei din Seria 5 și, implicit, a echipei care promovează în Liga 2. Formația din Recea a încheiat sezonul pe primul loc, cu 35 de puncte, cu două mai mult decât Minaur. În meciul direct din acest sezon dintre Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare, desfășurat pe stadionul ”Viorel Mateianu”, rezultatul a fost unul de egalitate, scor 1-1. Tot în acest sezon, dar în Cupa României, Recea a câștigat cu 2-0 meciul cu Minaur, chiar la Baia Mare. În plus, în precedentele trei întâlniri din Liga 3 sau Cupa României, Recea are două victorii (4-0 și 1-0), iar Minaur are un succes (1-0).

Echipa din Baia Mare are un mic avantaj înaintea barajului, întrucât a început deja antrenamentele. S-a reunit la începutul lunii iunie.

 

Foto: ACS Fotbal Comuna Recea și Axa News

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Jul. 2020, 17:12 Liga 3
Pe aceeași temă