Fortăreața de la cramă

28 Dec. 2011, 10:39 Liga 3
Fortăreața** de la cramă

Campioana de toamnă din C5, ACS Recaș, își datorează clasarea excelentă de la jumătatea sezonului și parcursului aproape perfect de pe teren propriu. Singura formație care a scăpat neînvinsă lângă cramă e Jiul Petroșani. În rest, toate formațiile care au vizitat orășelul vinului au plecat cu mâna goală după confruntarea cu elevii lui Petruescu.

După ce a cochetat cu primele locuri și în ultimii doi ani, recășenii nu mai vor sub nicio formă să scape promovarea și la finele acestui sezon. După o cursă de urmărire a liderilor-surpriză Millenium Giarmata și mai apoi Bihorul Beiuș, alb-verzii au pus mâna pe fotoliul de lider chiar înaintea pauzei de iarnă și pot privi cu încredere către sezonul de primăvară.

Principalul atu al Recașului în acest sezon e terenul propriu. Elevii lui Cosmin Petruescu au profitat din plin de acest avantaj, pierzând doar două puncte lângă cramă, 0-0 cu Jiul Petroșani, în etapa a 8-a. În rest, timișenii au câștigat toate celelalte 6 confruntări de acasă, primind un singur gol, semnat de Staicu (FC Caransebeș).

Superlativele Recașului:

– singura formație neînvinsă pe teren propriu

– cea mai bună defensivă a seriei

– al doilea atac al seriei (26 goluri – depășită doar de Poli II)

– cea mai clară victorie: 5-0 cu Bihorul Beiuș (etapa 12)

sursa: Banat Sport

28 Dec. 2011, 10:39 Liga 3
Pe aceeași temă