Foresta Suceava s-a vindecat miraculos de COVID-19, la două zile după restanța nedisputată cu Bucovina Rădăuți. Toți cei 11 fotbaliști au ieșit negativ

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Oct. 2020, 16:25 Actualizat: 30 Oct. 2020, 18:36 Liga 3
Foresta Suceava s-a vindecat miraculos de COVID-19, la două zile după restanța nedisputată cu Bucovina Rădăuți. Toți cei 11 fotbaliști au ieșit negativ

Foresta Suceava avea grave probleme din princina infectărilor cu COVID-19, dar se pare că a trecut peste ele într-un timp record. Dacă în urmă cu o săptămână erau anunțate nu mai puțin de 14 cazuri pozitive, dintre care 11 în rândul jucătorilor, acum, la ultimele verificări, acestea s-au diminuat substanțial și a mai rămas un singur pozitiv în lot. Potrivit Gazeta de Suceava, doar juniorul Vlad Fărcășan are virusul în organism dintre toți fotbaliștii.

Toți cei testați pozitiv săptămâna trecută s-au vindecat 

Tânărul jucător a efectuat testul pentru depistarea noului coronavirus acasă, la Cluj-Napoca. Într-o situație complicată se găsește mijlocașul Cosmin Rotaru, al cărui test a ieșit neconcludent și va efectua retestarea. Culmea, nici Fărcășan și nici Rotaru nu au fost depistați ca fiind purtători ai virusului la rezultatele din 22 octombrie, când s-a aflat de infectările celor 11 jucători.

Dudu Drugă, Stejărel Vișinar, Robert Martin, Vasile Vițu, Robert Dicu, Sebastian Nechita, Andrei Cerlincă, Alexandru Marin, Patrick Kallemback Da Silva, Marius Filip și Paul Mateciuc au fost testați pozitiv la verificările de săptămâna trecută.

Vindecările de la Foresta Suceava, la două zile după nedisputarea restanței cu Bucovina Rădăuți 

Astfel, acum, Foresta Suceava poate disputa meciul din etapa a 8-a a Seriei 1 din Liga 3, contra celor de la CSM Paşcani, din deplasare. Acest aspect, la două zile după ce nu a putut lua parte la restanța cu Bucovina Rădăuți, din etapa a a 3-a.

Cert este că sucevenii solicită câștigarea meciului la ”masa verde”, chiar dacă ambele echipe s-au aflat în imposibilitatea de a disputa partida, în primă fază cei din Rădăuți, iar ulterior ei.

”Având în vedere prevederile art. 4 din „Principii de desfășurare a competițiilor fotbalistice 2020 -2021”, aprobat în data de 21.08.2020 de către CEX al FRF , respectiv, „Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3-0”.

În acest moment, clubul nostru prezintă 14 cazuri pozitive de COVID-19, întreg lotul de jucători fiind aflat în izolare. Astfel, rezultatul partidei cu CSM Bucovina Radauti , care a fost reprogramată pentru ziua de mâine, va fi omologat de FRF cu 3-0 în favoarea Forestei”, se arată într-o postare pe ACS Foresta Suceava Oficial.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Oct. 2020, 16:25 Actualizat: 30 Oct. 2020, 18:36 Liga 3
Pe aceeași temă