Foresta Suceava a convins trei jucători să continue și în sezonul următor. Președintele Andrei Ciutac: ”Ne bazăm pe nucleul care a dus greul.” Sunt anunțate și câteva veniri

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2020, 11:53 Liga 3
Foresta Suceava a convins trei jucători să continue și în sezonul următor. Președintele Andrei Ciutac: ”Ne bazăm pe nucleul care a dus greul.” Sunt anunțate și câteva veniri

Foresta Suceava a ajuns la înțelegere cu trei dintre jucătorii ale căror contracte expiră la finalul acestei luni, în vederea prelungirii. Potrivit declarațiilor președintelui Andrei Ciutac, fotbaliștii Robert Martin (atacant, 23 de ani), Eugen Celeadnic (mijlocaș defensiv, 29 de ani) și Dudu Drugă (fundaș stânga, 30 de ani) au anunțat că sunt dispuși să continue la echipa din Suceava unde de curând a fost numit antrenor Dorin Goian și în sezonul următor. Vor urma, conform declarațiilor conducătorului, alte negocieri, și cu alți fotbaliști aflați în aceeași situație.

Foresta Suceava va aduce și câțiva jucători. Andrei Ciutac: ”Sperăm ca în cel mai scurt timp să se concretizeze discuțiile purtate cu ei”

În ceea ce privește venirile la Foresta, s-a făcut deja o listă cu jucătorii doriți, iar anunțurile vor fi făcute în perioada următoare. În acest moment, a precizat Andrei Ciutac, există discuții și fotbaliștii vor da un răspuns final, dacă acceptă sau nu oferta echipei care a terminat sezonul din Seria 1 a Ligii 3 pe locul 2, după Aerostar Bacău.

”Dorim să ne bazăm în mare măsură pe nucleul de jucători care a dus greul în sezonul precedent. Robert Martin, Eugen Celeadnic și căpitanul Dudu Drugă și-au dat deja acordul pentru a continua pe Areni, iar zilele care vin urmează să purtăm negocieri și alți jucători. De asemenea, există și o listă conturată de fotbaliști pe care dorim să îi transferăm, și sperăm ca în cel mai scurt timp să se concretizeze discuțiile purtate cu ei”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Forestei, citat de Monitorul Suceava.

La capitolul despărțiri certe sunt mijlocașul Florin Burghele și portarul Haralambie Mociu, reveniți la echipele de la care fuseseră împrumutați în iarnă, ”U” Cluj, respectiv Ripensia Timișoara.

Dorin Goian anunțat schimbări la echipă după momentul în care a fost numit antrenor principal 

Dorin Goian a fost alegerea conducerii pentru postul de antrenor, pentru îndeplinirea obiectivului din sezonul 2020-2021 al Ligii 3, promovarea în Liga 2. Fostul fundaș al naționalei României declara încă după câteva zile de la momentul numirii că se vor face mai multe schimbări și că va lua anumite decizii în privința jucătorilor. Lotul o să sufere modificări, urmând ca anumiți fotbaliști să semneze contractele scadente în această vară, dar și să vină câteva nume noi, care să crească valoarea lotului.

”Sunt bucuros că m-am întors și am șansa să antrenez acasă, pe stadionul în care m-am lansat în fotbalul mare. Vin cu inima deschisă și dornic să fac performanță, însă nu îmi place să promit marea cu sarea. Cu siguranță voi face totul pentru a reuși. Deocamdată nu știm cine pleacă, cine vine, sunt jucători la final de contract și trebuie să discutăm cu fiecare în parte. În funcție și de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție vom încerca să facem o echipă competitivă la Suceava, pentru că mă cunoașteți, mie în fotbal mi-a plăcut să fiu cât mai sus”, spunea Dorin Goian, care se află la a doua experienă ca antrenor din carieră. Anterior, el a mai pregătit echipa Bucovina Rădăuți, în perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2020.

Foresta Suceava a terminat sezonul 2019-2020 pe locul 2 în Seria 1 din Liga 3. Echipa a fost pregătită de Petre Grigoraș și a acumulat 35 de puncte după consumarea a 16 etape, cu șapte puncte mai puțin decât primul loc, Aerostar Bacău.

Există posibilitatea ca Seria 1 să nu trimită vreo echipă în Liga 2, pentru că formația din Bacău a anunțat că are probleme financiare și că nu se bucură de această promovare. Oficialii au precizat că mai bine se anula sezonul, întrucât iau în considerare să nu se înscrie în noua ediție a eșalonului secund. Totuși, Aerostar și-a depus dosarul de certificare pentru Liga 2.

Foto: Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-goian-de-la-presedinte-la-antrenor-la-foresta-suceava-ce-spunea-fostul-international-cand-alegea-sa-demisioneze-din-conducere-si-ce-spune-acum-cand-revine-alaturi-de-aceeasi-parteneri-de-care-19135661

https://liga2.prosport.ro/liga-3/prima-reactie-a-lui-dorin-goian-dupa-ce-a-semnat-cu-foresta-suceava-cu-siguranta-voi-face-totul-pentru-a-reusi-incercam-sa-facem-o-echipa-competitiva-vrea-sa-promoveze-in-liga-2-19135548

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-dorin-goian-este-noul-antrenor-principal-la-foresta-suceava-in-locul-lui-petre-grigoras-fostul-international-are-misiunea-de-a-construi-o-echipa-pe-masura-asteptarilor-suporterilo-19135367

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-petre-grigoras-s-a-despartit-de-foresta-suceava-motivele-care-au-dus-la-despartirea-de-experimentatul-antrenor-19135337

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2020, 11:53 Liga 3
Pe aceeași temă