Transfer pe bani între două cluburi din Liga 3. FC Bacău, echipa lui Constantin Enache, a adus un fotbalist de perspectivă

Andrei PASCU 21 Dec. 2023, 14:55 Liga 3
Transfer pe bani între două cluburi din Liga 3. FC Bacău, echipa lui Constantin Enache, a adus un fotbalist de perspectivă

FC Bacău are planuri mari în Seria 1 din Liga 3, fiind un club axat pe formarea și creșterea tinerilor din oraș, din județ și nu numai. E o echipă potentă financiar, pentru că în spatele ei se află oamenii de afaceri care dețin Dedeman, iar accentul se pune pe școala de fotbal și un rol important îl are și fostul fotbalist Cristian Ciocoiu.

Băcăuanii nu doar aduc cei mai buni tineri de la o vârstă fragedă, iar recent au transferat un fotbalist de 19 ani remarcat și de Foresta Suceava, pe George Cîrstean.

FC Bacău, echipa antrenată de Constantin Enache, a plătit pentru transferul lui George Cîrstean

FC Bacău și-a dorit cu orice preț transferul, astfel că a și achitat o sumă destul de importantă de bani în schimbul jucătorului, mai ales că ne referim la Liga 3. A plătit către Șomuz Fălticeni, locul 7 în Seria 1 din Liga 3, conform Gazeta Suceava, 5.000 de euro.

FC Bacău evoluează în Liga 3 din vară, după ce i-a luat locul formației Dinamo Bacău. L-a cooptat în sfafful tehnic, ca antrenor principal, pe Constantin Enache, iar ulterior a adus și alți oameni cu experiență în fotbalul românesc la un nivel important, ”secund” fiind Andrei Dumitraș.

În vară au semnat jucători cunoscuți în Liga 3, de la formații din zona Moldovei, care să crească nivelul de experiență în vestiar, dar continuă să se axeze pe creșterea tinerilor.

FC Bacău și Constantin Enache l-au transferat pe George Cîrstean

George Cîrstean este un fotbalist remarcat și de alte cluburi din Liga 3, iar Șomuz Fălticeni a decis să îl cedeze pentru că simțea că acesta merită mai mult. În plus, a încasat și bani în schimbul jucătorului.

Cred că Șomuz începuse să devină un club prea mic pentru Gabriel, și consider că acest transfer a venit la momentul potrivit pentru el. Îi dorim mult succes în continuare, să fie sănătos și îi mulțumim pentru cea făcut pentru Fălticeni.

A ajuns la o echipă care pune accentul pe tineri, unde există seriozitate și condiții ireproșabile de pregătire, așa că depinde doar de el ca să confirme încrederea care i se acordă”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al echipei Șomuz Fălticeni, pentru sursa citată.

FC Bacău, locul 6 în Seria 1 din Liga 3

FC Bacău termină anul pe locul 6 în Seria 1 din Liga 3, cu 15 puncte acumulate în urma a 13 meciuri disputate, în 15 etape. Este la opt puncte de locul 4, ultimul care la finalul sezonului regular duce în play-off, ocupat de Ştiinţa Miroslava.

Însă, are un avans destul de mic față de ultima clasată, locul 9, Rapid Brodoc, doar patru puncte.

Foto: FC Bacău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-l-a-cedat-pe-valentin-robu-la-metalul-buzau-19296434

https://liga2.prosport.ro/liga-3/finantatorul-fotbalist-al-unei-echipe-din-liga-3-suspendat-mai-multe-etape-de-frf-19296400

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lotus-baile-felix-locul-3-in-seria-10-din-liga-3-poate-vine-jucatori-in-superliga-si-in-liga-2-19296384

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pe-modelul-cosmin-achim-jucatorul-de-la-olimpic-zarnesti-suspendat-de-frf-pentru-ca-a-jucat-la-pariuri-parat-de-iubita-sa-reactiile-oficialilor-clubului-din-liga-3-19296357

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-fundulea-a-pierdut-la-masa-verde-meciul-cu-dunarea-calarasi-19296353

Andrei PASCU 21 Dec. 2023, 14:55 Liga 3
Pe aceeași temă