Dănuț Șomcherechi, demis de la Someșul Dej după ce a dus echipa în play-off-ul Ligii 3, însă a pierdut primul meci din grupa care duce la barajele de promovare | EXCLUSIV

Adi MARICA, Marius ANGHEL 05 Apr. 2022, 22:22 Liga 3
Dănuț Șomcherechi, demis de la Someșul Dej după ce a dus echipa în play-off-ul Ligii 3, însă a pierdut primul meci din grupa care duce la barajele de promovare | EXCLUSIV

Someșul Dej s-a calificat în play-off-ul Ligii 3, Seria 10, cu două etape înainte de finalul sezonului regular, iar turneul de accedere la barajele de promovare l-a început cu un eșec. Sâmbătă, trupa clujeană a pierdut cu 0-2 la Oradea, cu CAO, astfel că diferența de puncte dintre ele s-a mărit la șapte puncte, echipa bihoreană fiind clasată pe locul 2, ultimul care duce la baraj.

Patronul-președinte al Someșului Dej, Vicențiu Știr, n-a digerat acest eșec din chiar prima etapă a play-off-ului și, marți, din informațiile Liga2.ro, l-a demis pe antrenorul Dănuț Șomcherechi.

Dănuț Șomcherechi a fost demis de la Someșul Dej după doar un meci din play-off

Decizia este suprinzătoare, având în vedere că Șomcherechi a realizat în acest sezon cea mai mare performanță din istoria clubului din Dej, clasarea pe locul 3 la finalul sezonului regular de Liga 3 și obținerea calificării în play-off.

Someșul este o echipă înființată recent, în 2017, iar în acest campionat a depășit în clasament formații din orașe mult mai mari, precum SCM Zalău sau CSM Satu Mare.

În campionatul regular, a doua echipă a Dejului, după Unirea (Liga 2), a avut o serie de șapte victoriii consecutive, printre care și succesul categoric, scor 5-1, pe terenul liderului Minaur Baia Mare.

În 18 meciuri în sezonul regular, Someșul a acumulat 35 de puncte din 11 victorii și două remize, alte cinci partide pierzându-le. Echipa a marcat 41 de goluri, având al patrulea atac din serie, însă a încasat 20 de goluri, având cea mai bună defensivă, la egalitate cu Minaur.

Cosmin Corovei asigură interimatul la Someșul Dej

Cosmin Corovei, secundul lui Șomcherechi, asigură interimatul la Someșul Dej, iar patronul Vicențiu Știr are două-trei variante pentru postul de principal.

Someșul ocupă locul 3 în play-off-ul din Seria a 10-a a Ligii 3, cu 35 de puncte, avându-le în față pe Minaur Baia Mare (45 puncte) și CA Oradea (42 puncte), iar sub ea pe Lotus Băile Felix (29 puncte).

Din play-off au mai rămas de disputat opt etape, Someșul urmând să întâlnească de alte două ori CA Oradea și de trei ori pe Minaur.

În etapa a 2-a, trupa din Dej o întâlnește în deplasare pe Lotus Băile Felix.

Foto: Someșul Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sticla-ariesul-turda-si-a-demis-antrenorul-florin-pampea-a-fost-dat-afara-dupa-umilinta-cu-sanatatea-cluj-dar-va-fi-secundul-urmatorului-principal-conducerea-ne-19225974

https://liga2.prosport.ro/liga-3/controverse-cu-tricourile-de-sarbatoare-de-la-moreni-angajati-ai-clubului-flacara-noi-suntem-buni-doar-la-munca-19225954

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-seria-3-cs-afumati-si-a-spulberat-adversarul-in-prima-etapa-din-play-off-farul-2-a-obtinut-o-victorie-importanta-in-deplasare-rezultatele-inregistrate-in-prima-etapa-din-play-out-19225998

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-start-in-play-off-si-play-out-14-meciuri-au-loc-acum-tot-astazi-se-trage-linie-in-seria-a-3-a-unde-se-vor-cunoaste-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-19225236

Adi MARICA, Marius ANGHEL 05 Apr. 2022, 22:22 Liga 3
Pe aceeași temă