Someșul Dej, alt club de Liga 3 care va aborda sezonul cu antrenor nou. Alegerea conducerii e Dănuț Șomcherechi, fost fundaș la FC Argeș sau Oțelul Galați la începutul anilor 2000

Andrei PASCU 03 Aug. 2021, 18:39 Liga 3
Someșul Dej, alt club de Liga 3 care va aborda sezonul cu antrenor nou. Alegerea conducerii e Dănuț Șomcherechi, fost fundaș la FC Argeș sau Oțelul Galați la începutul anilor 2000

Printre echipele de Liga 3 care au decis să schimbe antrenorul pentru următorul campionat, se numără și Someșul Dej. Clubul care sezonul trecut a terminat abia pe 7 Seria 10, merge pe mâna lui Dănuț Șomcherechi.

Dănuț Șomcherechi, alegerea Someșului Dej pentru sezonul 2021/2022

Campionatul trecut, până spre final, Someșul Dej l-a avut antrenor principal pe Alpar Meszaros. Acesta a plecat de la echipă din pricina unor persoane din cadrul clubului, iar în locul său, până la terminarea efectivă a sezonului, antrenor interimar a fost Sergiu Costin.

Acum, conducerea dejenilor a decis să numeasă un nou ”principal”, pe Dănuț Șomcherechi. El va fi ajutat de antrenorii secunzi Ionuț Podină și Dan Bucșa și antrenorul cu portarii Sabin Coc. În ceea ce-l privește pe Sergiu Costin, el rămâne în cadrul clubului, dar pe postul de director sportiv.

Dănuț Șomcherechi e fost fundaș de Liga 1 și a jucat pentru Minaur Baia Mare, FC Argeș, Oțelul Galați, Universitatea Cluj și Progresul București.

COMUNICAT

Începând de azi (n.r. – duminică, 1 iulie),  FC Someșul Dej are un nou antrenor principal. Domnul Dan Somcherechi va ocupa această funcție.

Bun venit în familia FC Someșul Dej și la cât mai multe victorii împreună!”, l-a prezentat Someșul Dej pe noul antrenor principal.

Someșul Dej, schimbări semnificative de lot 

Someșul Dej a făcut mai multe transferuri în această pauză dintre sezoane. I-a adus până acum pe David Ciurcui (mijlocaș, fost junior la CFR Cluj și Sticla Arieșul Turda), Toni Giurgean (mijlocaș, ex Unirea Dej), Stephane Ferhaoui (mijlocaș, ex – ), Dragoș Mureșan (fundaș, ex – ), Denis Bolenyi (fundaș, împrumutat de la FCSB), Marius Ionescu (fundaș, ex – ), Szabolcs Kovacs (fundaș, ex – ), Rareș Pop (portar, ex Sticla Arieșul Turca), Andrei Vasinc (atacant, ex – ), Boison Wynney De Souza (portar, ex – ), Raul Suciu (mijlocaș, ex – ).

Someșul Dej a câștigat pe teren în Cupa României, dar a pierdut la comisii 

Recent, Someșul Dej a și debutat în noul sezon, 2021/2022, în Cupa României, dar a fost exclusă din competiție. Deși a câștigat partida cu Sportul Beclean cu 3-1, a pierdut, apoi, la ”masa verde” cu 0-3, din cauza faptului că i-a folosit pe jucătorii Ionuț Dobrea și Emanuel Rareș Negru, deși erau suspendați. Mai multe informații, disponibile în articolul de AICI.

Someșul Dej a terminat pe locul 7 sezonul trecut de Liga 3, în Seria 10, cu 25 de puncte acumulate în cele 18 meciuri ale sezonului regular. A fost cu numai șase puncte peste penultimul și antepenultimul loc, Progresul Şomcuta Mare și CS Satu Mare.

În cele 18 partide, a înregistrat opt victorii, un egal și nouă înfrângeri și a avut un golaveraj de 32 de goluri marcate și 27 primite.

Foto: FC Someșul Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/avantul-reghin-a-schimbat-antrenorul-razvan-dan-inlocuit-desi-a-terminat-sezonul-trecut-in-seria-9-a-ligii-a-3-a-pe-locul-3-19194271

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/somesul-dej-si-flacara-horezu-eliminate-de-frf-din-cupa-romaniei-pentru-gafele-facute-in-primul-tur-cand-ambele-castigasera-cu-3-1-echipele-norocoase-care-merg-mai-departe-19194270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-tudorache-a-lasat-ripensia-si-liga-2-pentru-a-se-intoarce-la-cs-afumati-acum-in-liga-3-imi-dor-doresc-promovarea-19194268

 

Andrei PASCU 03 Aug. 2021, 18:39 Liga 3
Pe aceeași temă