Daniel Novac rămâne în lupta pentru promovare după despărțirea de ”U” Cluj, dar nu în Liga 2, ci în Liga 3. Mijlocașul de 34 de ani a început antrenamentele

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 16:19 Liga 3
Daniel Novac rămâne în lupta pentru promovare după despărțirea de ”U” Cluj, dar nu în Liga 2, ci în Liga 3. Mijlocașul de 34 de ani a început antrenamentele

Daniel Novac (34 de ani) rămâne în lupta pentru promovare după despățirea de Universitatea Cluj, dar nu în Liga 2, ci în Liga 3, în Seria 1 mai exact, cu ocupanta locului 2. Foresta Suceava a anunțat că a ajuns la un acord cu mijlocașul, dar a făcut și alte achiziții.

Daniel Novac a semnat cu Foresta Suceava! 

Daniel Novac a prins doar 19 minute în Liga 2 în acest sezon, iar în actuala pauză de transferuri a fost pus pe liber de ”U” Cluj. Iată că și-a găsit echipă, dar nu în divizia a doua, ci a coborât un eșalon. Este o achiziție foarte bună pentru Foresta Suceava, mai ales că Novac este un fotbalist cu foarte multă experiență.

A jucat pentru echipe precum Chindia Târgoviște, FC Voluntari, Poli Iași, Concordia Chiajna, Sportul Studențesc. Are și o Cupă a României în palmares, în 2017, cu FC Voluntari.

Foresta Suceava a mai făcut patru achiziții / S-a îmbunătățit relația dintre conducere și antrenorul Ionuț Moșteanu?! 

Pe lângă Daniel Novac, la Foresta Suceava au mai ajuns zilele trecute și portarul Bogdan Checicheș (20 de ani), care vine de la CFR Cluj 2, mijlocașul Giani Unghianu (23 de ani), ultima dată la Știința Miroslava, portarul sloven Uros Poljanec (30 de ani), ultima dată la Drava Ptuj – Slovenia, și atacantul sârb Kojo Matic (26 de ani), ultima dată la Bardejov – Slovacia.

Potrivit președintelui Andrei Ciutac, câteva dintre mutări au fost făcute la cerința antrenorului Ionuț Moșteanu și pare că relația dintre stafful tehnic și conducere e una mai bună după discuțiile în contradictoriu din spațiul public, de zilele trecute.

Novac și Unghianu sunt doi fotbaliști buni, aduși la dorința expresă a principalului Ionuț Moșteanu, care a mai cerut un portar Under 20, poziție pe care, în baza bunelor relații pe care le avem cu CFR Cluj, l-am transferat pe Checicheș, jucător ce s-a aflat la un moment dat pe lista UEFA a grupării ardelene.

Legat de programul de pregătire din această iarnă, săptămâna viitoare vom pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Botoșani, acolo unde vom avea posibilitatea să ne antrenăm pe un teren bun, cu gazon natural”, a declarat Andrei Ciutac, citat de Monitorul de Suceava.

Foresta Suceava se pregătește să mai plece într-un cantonament 

Foresta Suceava a mai avut un stagiu de pregătire în această iarnă, în afara României, în Croația, dar, după cum spunea Andrei Ciutac, va merge la Botoșani pentru încă un cantonament. Va mai juca și câteva meciuri amicale până la reluarea Ligii a 3-a, cu Politehnica Iași (11 februarie), Bucovina Rădăuți (19 februarie), CSM Pașcani (26 februarie) și Hușana Huși (5 martie).

Foresta Suceava, locul 2 în Seria 1 a Ligii a 3-a

Foresta Suceava este calificată în play-off-ul de promovare al Seriei 1 a Ligii a 3-a, acum fiind pe locul 2, cu 32 de puncte după 15 etape, la un singur punct de liderul Dante Botoșani. Sucevenii au un avans destul de important față de locul 3, Bucovina Rădăuți, de opt puncte.

În cele 10 serii ale Ligii a 3-a, în 2022 se vor mai disputa trei etape din sezonul regular. Foresta Suceava începe anul cu un duel pe terenul formației Șomuz Fălticeni (locul 5 cu 21 de puncte).

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-patra-victorie-in-patru-meciuri-amicale-pentru-dacia-unirea-braila-echipa-lui-laurentiu-ivan-a-invins-usor-viitorul-ianca-19219071

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pandurii-neinvinsa-in-amicalele-iernii-antrenorul-mario-gaman-este-multumit-de-lotul-actual-chiar-daca-echipa-sa-are-interdictie-la-transferuri-19219053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-recital-cu-csm-jiul-dar-nu-a-scapat-nici-de-aceasta-data-fara-gol-primit-colaborarea-cu-sr-brasov-incepe-sa-mearga-tot-mai-bine-19219048

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-un-nou-amical-cu-un-lider-din-liga-3-o-noua-remiza-fara-gol-ce-au-declarat-antrenorii-nicolae-croitoru-si-florin-maxim-dupa-jocul-de-la-hunedoara-19219015

 

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 16:19 Liga 3
Pe aceeași temă