Daniel Bălan are ciudă că a pierdut cu Oțelul! „Au ajuns de două ori la poarta noastră și cu toate acestea ne-au învins”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 15:03 Stiri
Daniel Bălan are ciudă că a pierdut cu Oțelul!**

Bucovina Rădăuți a primit, marți, vizita uneia dintre pretendentele la promovare, Suporter Club Oțelul Galați, în cadrul etapei intermediare cu numărul 19 din Seria 1 a Ligii a 3-a. Chiar dacă nu au făcut un joc rău și au evoluat curajos, plusul de experiență al formației de la Dunărea și-a spus până la urmă cuvântul. Gălățenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de George Cârjan, cu capul, în minutul 60.

„Sunt foarte supărat, pentru că am dominat meciul, am avut ocazii, iar adversarii au ajuns de două ori la poarta noastră și cu toate acestea ne-au învins. Păcat de efortul jucătorilor, dar acest aspect nu este de fiecare dată de ajuns, pentru că fotbalul se joacă pe goluri. Suferim în continuare la finalizare, iar din acest motiv am pierdut multe puncte în actualul sezon. Nu vreau să iau din meritele gălățenilor, care și-au jucat bine partitura din punct de vedere tactic, evoluând la rezultat, însă mi-e ciudă că am pierdut din nou la limită, cum s-a întâmplat în retur și în duelurile cu liderul Aerostar Bacău și cu Odorheiu Secuiesc. Acum, nu ne rămâne decât să facem tot posibilul să câștigăm partida de vineri, cu CSM Focșani. Gata, am scăpat de meciurile grele, acum o să jucăm cu echipe de calibrul nostru și trebuie să reîncepem să câștigăm puncte”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul-jucător al Bucovinei, Daniel Bălan, care se ocupă de pregătirea grupării rădăuțene alături de Dorin Goian, acesta din urmă tocmai susținând primul curs pentru obținerea Licenței A.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesei – D. Bălan, Vitu, Timiș, Ungurianu – Ionesi, Stoian. A mai intrat: Rob. Ciobanu

Oțelul: Udeanu – Al. David, Gîță, Moglan, Manau – Chiriac, Crihana – Al. Vasile, Necșulescu, Bahnașu – Cârjan. Au mai intrat: Muscă, Danciu, Vlad și Matei.

Cu acest succes la limită, Oțelul a făcut 40 de puncte și se menține la șase puncte în spatele liderului Aerostar Bacău și la trei de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Bucovina Rădăuți e pe locul 8, cu 27 de puncte, dar are și un meci în minus.

În etapa de vineri, a 21-a a sezonului, Oțelul Galați joacă în deplasare, de la ora 17:00, la CSM Pașcani (locul 13), în timp ce Bucovina o întâlnește pe teren propriu pe CSM Focșani (locul 10).

Rezultate Seria 1, etapa 19:

marți, 3 aprilie, ora 17:00
CSM Roman – Olimpic Cetate Râșnov     0-0
KSE Târgu Secuiesc – Sporting Liești     1-1

Zsolt Tanko (68) / Ionuț Iancu (48)
CSM Pașcani – Aerostar Bacău     0-5
Cătălin Vraciu (28), Cornel Căinari (32), Ionuț Chirilă (44), Adrian Hurdubei (50), Andrei Pavel (74)
Sănătatea Darabani – AFC Hărman     1-0
Șerban Petraru (76)
Bucovina Rădăuți – Suporter Club Oțelul Galați     0-1
George Cârjan (60)
CSM Focșani – AFC Odorheiu Secuiesc    3-1
Florinel Beșa (35), Mădălin Predoiu (54), Cosmin Pasăre (81) / Gyorgydeak Apor (36)
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Metalosport Galați         3-0
Metalosport a fost exclusă din campionat în timpul returului și va pierde la „masa verde” toate meciurile din această a doua parte a sezonului.
Avântul Valea Mărului, echipă retrasă din campionat, ar fi stat.


Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 15:03 Stiri
Pe aceeași temă