CSM Reșița se pregătește de ”numirea antrenorului timișorean”. Echipa din Valea Domanului schimbă în mare măsură și lotul și a reziliat contractele cu 15 fotbaliști

Andrei PASCU 28 Jun. 2021, 16:37 Liga 3
CSM Reșița se pregătește de ”numirea antrenorului timișorean”. Echipa din Valea Domanului schimbă în mare măsură și lotul și a reziliat contractele cu 15 fotbaliști

CSM Reșița a retrogradat în Liga 3, motiv pentru care a luat mai multe decizii pentru a se reorganiza. S-au făcut deja mai multe modificări, atât la nivelul staffului tehnic cât și la nivelul lotului. Schimbările vor continua și în perioada următoare.

CSM Reșița negociază cu un antrenor timișorean

Reșițenii nu au numit până acum un antrenor, dar în perioada imediat următoare vor avea unul. Clubul nu va mai merge cu Adrian Falub, ci cu alt ”principal”. Liga2.ro a scris din urmă cu ceva mai multe zile că Dan Alexa este favorit să preia postul de antrenor al echipei din Valea Domanului. Acum, președintele Cristian Bobar a declarat că se discută cu un antrenor din Timișoara.

Lucrurile se vor regla în scurt timp, pentru că echipa trebuie să reia mersul normal.

Marți, miercuri vom cunoaște numele antrenorului principal. Sunt discuții avansate și sper să concretizăm. (N.r. – E localnic?) Nu, nu, e timișoarean. (N.r. – E Dan Alexa?) Veți vedea, marți, miercuri. Nu are rost să vorbim acum, dacă nu este sută la sută”, a declarat Cristian Bobar pentru Radio Timișoara.

CSM Reșița s-a despărțit de aproximativ 15 jucători după retrogradare! 

Referitor la jucători, până acum nu mai puțin de 15 au plecat de la CSM Reșița, potrivit lui Cristian Bobar. Cu mulți dintre ei s-a încheiat colaborarea imediat după finalul play-out-ului trecut din Liga 2, în urma căruia reșițenii au picat în divizia a treia. După numirea noului antrenor, CSM Reșița va aduce mai mulți fotbaliști.

Au plecat în jur de 15 jucători, jucători experimentați. A plecat majoritatea imediat după eșecul de la Slobozia. Am reziliat atunci cu mulți. Vor veni alții, încercăm să facem o echipă mai tânără și să atacăm promovarea din primul an. (N.r. – Vă veți baza pe jucători din zonă?) Nu numai din zonă, vedem cine vrea să vină, cine vrea să rămână. Depinde însă și de antrenorul care o să vină. E foarte greu să reușești numai cu jucători din zonă”, a mai spus Cristian Bobar.

Cristian Bobar: ”În acest moment noi ne facem calculele clare pentru Liga 3” 

Conducătorul formației din Valea Domanului nu are mari speranțe că echipa pe care o reprezintă va putea evolua, în sezonul următor, tot în Liga 2. Nu are informații cu privire la faptul că vor rămâne anumite locuri vacante în divizie, iar CSM Reșița să continue acolo, astfel că strategia, în acest moment, se face pentru a lua startul în Liga 3.

Nici Federația Română de Fotbal nu știe ce se întâmplă, pentru că depinde foarte mult de conducătorii echipelor sau de finanțatori. Cererile se fac până pe 15 iulie, foarte târziu, și va fi greu. În acest moment noi ne facem calculele clare pentru Liga 3, pentru că am retrogradat și trebuie să avem putere să trecem peste.

Normal, dacă regulamentul permite și nu se vor înscrie echipe sau vor lipsi două echipe din Liga 2, ne vom gândi la această opțiune, dar trebuie să vorbim cu finanțatorii clubului”, a încheiat președintele echipei CSM Reșița.

CSM Reșița a terminat pe locul 6 Grupa B a play-out-ului Ligii 2, sezonul trecut, în urma căruia a picat în Liga 3. A strâns doar 26 de puncte pe toată durata întrecerii, devansând doar Aerostar Bacău, 11 puncte. Pe locul 5 în grupă s-a clasat Unirea Slobozia, 29 de puncte, echipă care a disputat barajul de menținere în divizie cu Fotbal Comuna Recea, pe care l-a și câștigat.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regulile-golului-marcat-in-deplasare-si-a-departajarii-pe-baza-golurilor-inscrise-in-deplasare-anulate-si-in-romania-cum-se-va-proceda-de-acum-inainte-19190678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cartonasele-galbene-primite-de-antrenori-se-vor-cumula-incepand-cu-noul-sezon-la-cate-avertismente-vor-sta-in-campionat-respectiv-cupa-romaniei-19190669

 

Andrei PASCU 28 Jun. 2021, 16:37 Liga 3
Pe aceeași temă