CSM Focșani și-a testat jucătorii în amicale cu Sportul Chiscani și Metalul Buzău

Valentin Nastaila 13 Aug. 2017, 09:10 Liga 3

Echipele de fotbal ale CSM Focșani 2007 au jucat sâmbătă, de la ora 10:00, două partide: pe stadionul Milcovul, cu Sportul Chiscani, din Liga a III-a, scor 4-0 (2-0), goluri, Predoiu, în minutul 42, și Negoiță, în minutele 32, 52 și 70, și în deplasare, la Metalul Buzău, recent promovată în Liga a III-a, scor 2-2 (2-2), golurile focșănenilor fiind marcate de Lupu și Pasăre.

La Focșani, pe o căldură sufocantă, CSM Focșani 2007 și Sportul Chișcani au oferit un frumos spectacol fotbalistic. În afara celor patru goluri marcate, focșănenii au mai ratat patru ocazii mari de gol, dar și bară. De partea cealaltă, Sportul Chișcani, echipă care a retrogradat din Liga a 3-a, dar a fost reprimită în eșalonul al treilea de FRF, s-a dovedit un partener de antrenament pentru gruparea Focșaniului. 

CSM Focșani 2007 a folosit următoarea formulă de echipă: Apenciucesei – Mitală, Parlac, Beșa, Săpunaru – Budeanu, Pascu, Chivu, Manu – Predoiu, Negoiță. A mai jucat Toma. Antrenor, Adrian Toma.

2-2 la Buzău, cu Metalul

Tot sâmbătă, o altă echipă a Focșaniului s-a deplasat la Buzău pentru confruntarea cu o altă echipă care va activa în liga a 3-a, Metalul. La capătul unui meci cu faze la ambele porți, scorul final a fost 2-2, golurile echipei din Focșani fiind marcate de Ștefan Lupu și Cosmin Pasăre.

Echipa Focșaniului: Lazăr – Dediu, Chira, Panaite, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Zaharia, Duca – Pasăre, Remus Popa. La pauză, Chira a fost înlocuit cu Nistor.

Marți, 12 august, de la ora 18,00, CSM 2007 Focșani va disputa un nou meci amical, în deplasare cu CSM Olimpia Rm. Sărat.

Articol scris de George DUMITRU

Valentin Nastaila 13 Aug. 2017, 09:10 Liga 3
Pe aceeași temă