CS Hunedoara joacă tare pe piața transferurilor: Laurențiu Buș și Andrei Hergheligiu întăresc atacul lui Florin Maxim!

Călin MNERIE 16 Jul. 2021, 13:28 Liga 3
CS Hunedoara joacă tare pe piața transferurilor: Laurențiu Buș și Andrei Hergheligiu întăresc atacul lui Florin Maxim!

În anul centenar, Corvinul, transformată vremelnic în CS Hunedoara, a demarat un proiect ce dorește a se finaliza cu promovarea în Liga 2-a. Având sprijin important din partea autorităților locale, ”corbii” își reconstruiesc echipa în jurul lui Florin Maxim, antrenorul care a promovat-o pe Viitorul Șelimbăr în eșalonul secund fără a avea nicio înfrângere pe banca sibienilor.

Laurențiu Buș și Andrei Hergheligiu au semnat cu CS Hunedoara

Lângă fostul fundaș al celor de la Sportul Studențesc stă și impresarul Bogdan Apostu, care deja a intermediat trei transferuri de top pentru acest nivel. Primul dintre el, Sergiu Arnăutu, a fost prezentat deja ”sub furnale”, pentru ca astăzi să vină rândul altor doi atacanți cu cifre excelente la nivelul primelor două ligi.

Cei doi au adunat împreună 242 de partide în Liga 1 și vin să compună un atac letal pentru CS Hunedoara.

Laurențiu Buș (33 de ani) s-a despărțit de CSM Reșița, echipă cu care a retrogradat în Liga 3-a. Atacantul născut la Cluj a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 5 reușite, el mai având în spate experiențe importante la ”U” Cluj, Poli Timisoara, Arieșul Turda, Oțelul, Rapid, Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș, FC  Botoșani, Astra Giurgiu, Academica Clinceni, în România, dar și Yenisey Krasnoyarsk, în Rusia și Hapoel Ramat HaSharon, în Israel.

A strâns 139 de prezențe în Liga 1, 14 goluri și 11 pase decisive. E campionul României cu Oțelul în 2011, când a câștigat și Supercupa României cu aceeași formație.

Andrei Hergheligiu (29 de ani) era și el liber după despărțirea de Concordia Chiajna. Și el fusese golgheterul echipei, cu 7 reușite (la egalitate cu Llullaku) și are și el în spate peste 100 de meciuri în Liga 1, mai precis 103. A realizat 9 goluri în elită și a oferit 7 assist-uri.

Până să accepte oferta Hunedoarei, Hergheligiu a evoluat pentru CSMS Iași, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Luceafărul Oradea, FC Hermannstadt, CS Mioveni și, bineînțeles, Concordia Chiajna.

CS Hunedoara pregătește și alte transferuri 

Săptămâna viitoare s-ar putea realiza și primele transferuri internaționale la Hunedoara. Din informațiile Liga2.ro, ar fi vorba despre trei fotbaliști brazilieni, care vor sosi tot pe filiera lui Bogdan Apostu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-victorie-pentru-poli-iasi-in-amicalul-cu-stiinta-miroslava-mijlocasul-testat-de-costel-enache-si-partidele-de-verificare-programate-de-echipa-din-copou-pana-la-startul-ligii-a-2-a-19192158

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pandurii-fara-gol-cu-nou-promovata-viitorul-simian-jucatorii-dodoi-pleasca-brinzan-si-oita-n-au-jucat-in-amicalul-de-la-severin-si-ar-putea-parasi-echipa-gorjeana-19192129

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorii-pe-linie-in-meciurile-amicale-nou-promovata-arata-bine-inaintea-debutului-in-liga-2-a-castigat-si-al-cincilea-test-al-verii-19192074

 

 

Călin MNERIE 16 Jul. 2021, 13:28 Liga 3
Pe aceeași temă