Corona Brașov s-a impus la scor în meciul restant cu Sepsi OSK 2. Marian Cristescu a ratat un penalty, iar portarul Daniel Mutu a ajuns la spital

Adi MARICA 07 Apr. 2021, 12:43 Liga 3

Corona Brașov, deja campioana matematică a Seriei a 5-a a Ligii 3, s-a impus cu 3-0 în meciul disputat marți, 6 aprilie, de la ora 14:00, în deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, restanță din etapa a 13-a.

Partida trebuia să aibă loc, inițial, în data de 26 martie, însă liderul clasamentului a acuzat chiar în ziua jocului mai multe cazuri de COVID-19, iar DSP Brașov nu i-a permis să facă deplasarea. Covăsnenii au acuzat că adversarii n-au vrut să joace.

Marian Cristescu a ratat un penalty pentru Corona, la 1-0

Meciul a fost reprogramat de FRF la nici două săptămâni distanță, iar Corona s-a impus cu 3-0. Golurile victoriei au fost marcate de Nicolae Roșu (15′) și Marius Manole (83′, 90+2′).

La scorul de 1-0, experimentatul Marian Cristescu, intrat la pauză, a ratat un penalty obținut de Roșu.

”Au fost mai buni”, a spus Marin Barbu, directorul tehnic al covăsnenilor. De partea cealaltă, Călin Moldovan, antrenorul Coronei, și-a felicitat la final jucătorii pentru jocul prestat. ”Am spus și înainte de meci că vom trata serios toate meciurile rămase de disputat chiar dacă rezolvasem calificarea la baraj. Așa a fost și la meciul cu Sepsi OSK 2 și îi felicit pe jucători pentru seriozitate, implicare și multe realizări din teren. Pentru noi orice victorie contează în ideea de a rămâne concentrați, pentru că doar așa vom putea face față barajului”, a spus Călin Moldovan, pentru Monitorul Expres.

Portarul Mutu a ajuns la spital!

Pe finalul meciului, Daniel Mutu, portarul Coronei, s-a accidentat destul de grav în urma unui duel aerian cu masivul Simone Rapp și a fost transportat la spital pentru investigații medicale, scrie Monitorul Expres.

”Mutu a suferit o lovitură la coaste și nu a mai putut continua jocul”, a spus Călin Moldovan.

SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE 2 – CSM CORONA BRAȘOV 0-3

Nicolae Roșu 15′, Marius Manole 83′, 90+2′

Sepsi OSK 2: Szanto – M. Mathis (Nistor 89), Păun, Dumitrescu, B. Mathis (Tusa 89), Kovacs, Dragomir (Pal 60), Fulop, Tamas, Rapp (Gal-Andrezly 75), Veress (Ianau 89)
Antrenor: Laszlo Kulcsar

Corona: Mutu (Ciuperceanu 78) – Rusu (Stăncuțu 67), Burlacu, Tălmaciu, Cîrstian – Nicolau, Leonte, Linguraru – Manole, Roșu (Nechita 61), Boția (Cristescu 46) Antrenor: Călin Moldovan

Stadion: Municipal – teren 2 (Sfântu Gheorghe – Covasna); Fără spectatori; Arbitru: Mircea Salomir (Cluj-Napoca); Asistenți: Lazăr Flavius Seiche (Sânmihaiu Almaşului – Sălaj) și Vlad Țăranu (Piatra Neamţ); Observatori: Gabi Cristian Lefter (Ploieşti) și Constantin Mircea (Buzău).

CLASAMENTUL SERIEI 5 a Ligii 3

Corona Brașov este deja campioana Seriei a 5-a a Ligii 3

Cu acest succes, Corona Brașov a acumulat 38 de puncte după 14 etape disputate în acest sezon și s-a distanța la 15 puncte de a doua clasată CS Blejoi. Echipa lui Călin Moldovan devenise, oricum, campioană matematică a Seriei a 5-a după rezultatele din etapa din weekendul trecut.

Sepsi OSK 2, cu 20 de puncte, ocupă locul 5, cu 20 de puncte, fiind la egalitate cu CSO Plopeni, care are un golaveraj mai bun.

În etapa următoare, a 15-a, Corona joacă vineri, 9 aprilie, de la ora 17:00, în deplasare la AFC Odorheiu Secuiesc (locul 8, cu un meci în minus), iar Sepsi OSK 2 are meci tot în deplasare, sâmbătă, de la ora 17:00, la Olimpic Cetate Râșnov (locul 9).

În afară de etapa a 15-a, din acest sezon regular al Ligii 3 mai sunt de disputat încă trei runde, iar apoi vor urma meciurile de baraj de promovare.

Foto: Lehel Fekete / Sepsi OSK

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corona-s-a-covidat-echipa-brasoveana-lider-in-liga-3-a-anuntat-cu-cateva-ore-inainte-de-meciul-cu-sepsi-2-ca-nu-poate-juca-si-a-obtinut-amanarea-oficial-are-infectati-neoficial-se-temea-ca-ia-b-19176080

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-13-15-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1500-dintre-cei-zece-lideri-doar-viitorul-selimbar-si-unirea-dej-intrand-la-joc-astazi-steaua-o-sa-joace-cu-dinamo-2-19176082

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-excelenta-pentru-cluburi-testele-rapide-covid-19-vor-putea-fi-folosite-in-competitiile-interne-mts-facem-activitatea-sportiva-mai-accesibila-inclusiv-pentru-amatori-si-usuram-presi-19177971

Adi MARICA 07 Apr. 2021, 12:43 Liga 3
Pe aceeași temă