VIDEO | ”Omul foarfecă” Gueye Mansour a recidivat! Încă o execuție în stilul care l-a făcut celebru și și-a salvat echipa de la înfrângere

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2021, 15:05 Liga 3
VIDEO | ”Omul foarfecă” Gueye Mansour a recidivat! Încă o execuție în stilul care l-a făcut celebru și și-a salvat echipa de la înfrângere

”Omul foarfecă” Gueye Mansour continuă să facă spectacol și la 35 de ani, în Liga 3, la Sportul Șimleu Silvaniei. Senegalezul, cu multe sezoane în fotbalul românesc, a bifat din nou o execuție de generic, care a adus aminte, în special, de perioada în care evolua pentru Politehnica Timișoara, în Liga 1, și reușea astfel de goluri.

Gueye Mansour, reușită de generic cu CSM Satu Mare

Africanul a marcat din nou din foarfecă, în disputa echipei sale din etapa a 13-a a diviziei a treia, cu CSM Satu Mare, scor 1-1. Scorul meciului disputat pe terenul formației lui Gueye Mansour a fost deschis încă din minutul 5, când a marcat Ciprian Brata (30 de ani), și el cu experiență în Liga 1, pe la echipe precum Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, FC Botoșani, Corona Brașov sau CS Turnu-Severin.

În minutul 69 a ieșit la rampă Gueye Mansour, care a reușit super-execuția. Africanul a marcat în urma unei lovituri de colț din partea stângă. Balonul a ajuns la bara a doua și, după o preluare greșită, Mansour a avut o reacție de moment și a trimis din foarfecă, reluând în poarta formației din Satu Mare cu piciorul drept.

Pentru Sportul Șimleu Silvaniei a fost, oarecum, un rezultat nefericit, întrucât CSM Satu Mare este pe locul 9, penultimul, în Seria 10 a Ligii a 3-a, în timp ce formația lui Mansour e pe 6.

Gueye Mansour, omul bun la toate. E și ”secund” la Sportul Şimleu Silvaniei

Din iulie, Gueye Mansour nu este doar fotbalist la formația din divizia a treia, ci ocupă și poziția de antrenor secund. A primit acest rol după numiea în funcția de ”principal” a lui Dacian Nastai și se pregătește pentru a începe la rândul său o carieră de ”principal”.

Ne-am reorganizat şi din punct de vedere al băncii tehnice. În noul sezon, Dacian Nastai va fi ajutat de Gueye Mansour şi de Vlad Opriş, unul pe partea de pregătire fizică, iar altul pe partea tehnico-tactică.

Mansour doreşte să devină antrenor şi ne bucurăm că are ocazia să înceapă la Şimleu, unde se simte bine. Partea pozitivă că Vlad Opriş a primit ok-ul de la medici şi va putea juca. Ambii pot ajuta echipa şi din teren”, a spus preşedintele clubului Sportul Şimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, în momentul numirii lui Dacian Nastai.

Sportul Şimleu Silvaniei, pe locul 6 în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Cum spuneam, Sportul Şimleu Silvaniei se află pe locul 6 în Seria 10 a Ligii a 3-a, având, după 13 etape, 17 puncte. Prinderea unui loc pentru play-off-ul de Liga 2 e doar un miraj, distanța față de locurile 1 și 2, Minaur Baia Mare și CA Oradea, fiind de 12 puncte. Cele două au 29 de puncte.

În etapa a 14-a, Sportul Şimleu Silvaniei va juca pe terenul liderului Minaur Baia Mare, în fața căruia în tur, pe teren propriu, a scos un punct, scorul final fiind 1-1.

Foto și video: Sportul Șimleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-timisoara-si-fc-buzau-joaca-in-sferturile-cupei-romaniei-de-ziua-nationala-a-romaniei-acso-filiasi-evolueaza-in-meciul-de-incheiere-a-acestei-faze-a-competitiei-programul-celor-patru-partide-19210291

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ghinion-teribil-pentru-bogdan-cauca-portarul-echipei-sr-brasov-autor-al-unui-gol-senzational-in-acest-sezon-a-suferit-o-fractura-de-peroneu-si-maleola-am-trecut-prin-dureri-pe-care-nici-u-19210168

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dinastia-nicolita-merge-mai-departe-la-cs-faurei-fratele-lui-banel-a-fost-numit-presedinte-si-a-facut-publice-mai-multe-informatii-din-club-nu-vreau-sa-lovesc-in-cei-dinaintea-mea-o-sa-duc-19210085

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pompiliu-stoica-a-revenit-pe-teren-la-45-de-ani-si-a-fost-integralist-in-meciul-sr-brasov-cso-plopeni-fostul-stelist-si-petrolist-a-dat-o-pasa-de-gol-in-meciul-halucinant-de-pe-tineretului-19209951

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2021, 15:05 Liga 3
Pe aceeași temă