Conpet Cireșu începe vineri returul, cu gândul la evitarea retrogradării

15 Mar. 2012, 09:38 Liga 3
Conpet Cireșu începe vineri returul,** cu gândul la evitarea retrogradării

După un tur de campionat al ligii a treia, în care a câștigat mai multe puncte în partidele din deplasare (opt) decât în cele de acasă (șase), Conpet Cireșu începe actualul retur al ligii a treia de pe locul 12, cu 14 puncte. Având doi antrenori (Vasile Darie și Ionel Ivan) destul de competenți, dar și un președinte (Valentin Avramescu) așa cum multe echipe ar vrea să aibă, gruparea brăileană este hotărâtă să se lupte până în ultima clipă pentru salvarea de la retrogradare, având în vedere că din această serie a doua mai pică doar alte două echipe după ce Phoenix Ulmu s-a retras.

Conpet Cireșu a efectuat în această iarnă un stagiu de pregătire centralizat care a avut loc în stațiunea Lacu Sărat, cantonament urmat și de mai multe partide de verificare. Cu toate acestea, Vasile Darie și Ionel Ivan nu sunt mulțumiți de modul în care echipa face faza de atac, iar pentru atingerea obiectivului trebuie să se marcheze cât mai multe goluri.

După meciurile din turul de campionat, conducerea tehnică și administrativă a luat decizia de a renunța la unii dintre jucători, cei care au plecat fiind următorii: Mușat, Popescu, Baicu, Mândroasa, Huțu, și Ghighimoc. Acestora li se adaugă Nicoliță și Pușcașu, doi jucători promovați de Ion Viorel la CF Brăila. Pentru sezonul de oprimăvară au fost transferați la Conpet Cireșu următorii: Tudor (Unirea Slobozia), Olenic, Costache (ambii de la CF Brăila), Andrieș, Moldoveanu (ambii de la FC Tufești), Popescu (Arrubium Măciun), Preda și Dima (de la juniorii CF Brăila)

Pentru a se salva de la retrogradare, antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan mizează în acest retur pe următorul lot de jucători: Stoica și Tudor (PORTARI); Grozea, Ilie, Cotigă, Moldoveanu, Baciu, Bratu (FUNDAȘI); Preda, Olenic, Percă, Dima, Costache (MIJLOCAȘI); Oprea, Stoian, Crăciun, Mirescu, Popa, Andrieș, și Popescu (ATACANȚI).

Primul meci al primăverii pentru Conpet Cireșu va avea loc vineri, 16 martie, în deplasare, pe terenul echipei Comprest GIM București, cu începere de la ora 15

articol scris de Valentin Constantinescu

15 Mar. 2012, 09:38 Liga 3
Pe aceeași temă