Cinci jucători ai echipei FC Pucioasa, implicați într-un accident auto în drumul spre un amical. Au ajuns la spital

Răzvan BUCUR 08 Mar. 2021, 12:57 Liga 3
Cinci jucători ai echipei FC Pucioasa, implicați într-un accident auto în drumul spre un amical. Au ajuns la spital

Cinci jucători ai echipei de Liga 3 FC Pucioasa, clasata pe locul 7 în Seria a 6-a, au fost implicați, în weekendul trecut, într-un accident grav pe Drumul Național 71.

Petre, Diță, Pădureanu, Iamandache și Georgescu sunt fotbaliştii care au fost la un pas de moarte. Ei se aflau într-un autoturism condus chiar de ultimul dintre fotbalişti atunci când a avut loc accidentul.

Cei cinci jucători ai FC Pucioasa au fost implicați într-un accident auto în drumul spre un amical

Coliziunea s-a produs pe raza localității Doicești, aflată la nord de Târgoviște, în drumul spre Pucioasa.

Mașina în care se aflau cei cinci jucători s-a izbit de un autovehicul care circula din sens opus. Jucătorii au scăpat cu viață și au fost transportați la Spitalul Județean din Târgoviște pentru investigații anunță Dâmbovița Online. La unitatea medicală s-a deplasat și Vasile Bârdeș, antrenorul secund al echipei, pentru a fi alături de jucători.

Jucătorii lui FC Pucioasa se îndreptau către locul de disputare al unui meci amical cu SR Brașov, însă aceștia, evident, n-au mai ajuns la partida respectivă.

Cei doi șoferi ai autovehiculelor care s-au ciocnit au fost supuși testului cu apartul etilotest, însă rezultatul a fost negativ în cazul ambilor.

”Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal”, se arată într-o informare a IPJ Dâmbovița.

FC Pucioasa este pe locul 7 în Seria a 6-a a Ligii 3, în care lider este ACSO Filiași. În prima etapă programată în 2021, în runda a 11-a a sezonului, FC Puciiada joacă sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00, pe teren propriu, chiar cu liderul clasamentului.

Răzvan BUCUR 08 Mar. 2021, 12:57 Liga 3
Pe aceeași temă