Chemați să ajute „satelitul”

10 Apr. 2009, 17:43 Liga 3
Chemați să ajute

Nu toți dintre componenții lotului primei echipe a Ceahlăului vor beneficia de pauza competițională în această săptămână.

 

Deși sâmbătă formația managerului Florin Marin are etapa liberă în campionatul seriei I a ligii secunde, marea majoritate a jucătorilor liderei vor pune umărul la încercarea “satelitului” de a se salva de la retrogradare.

 

După ce vineri a învins la scor de neprezentare (3-0) pe Rarăul C-lung Moldovenesc, astăzi, formația Ceahlăului II are o misiune dificilă în fieful celor de la Focșani.
 

"Le vom da posibilitatea celor care au jucat mai puțin în liga a doua, să-i testăm în condițiile meciurilor importante din eșalonul trei. Avem nevoie ca cei ce vin de la prima noastră echipă să-i ajute în realizarea obiectivului pe cei de la «satelit». Ceilalți, care nu pot participa în jocurile Ceahlăului II, se vor pregăti separat, după programul stabilit de managerul general, Florin Marin", a anunțat presedintele Viorel Mastacaneănu.

 

Ieri, de zi liberă s-au bucurat numai titularii Ceahlăului, restul fiind chemați la stadion pentru un antrenament normal.
 

www.fcceahlaul.ro

 

10 Apr. 2009, 17:43 Liga 3
Pe aceeași temă