Cei trei care au speriat Seria III din Liga a III-a

Marian Dima 30 Dec. 2008, 19:54 Liga 3
Cei trei care au speriat Seria III din Liga a III-a

Trei prahoveni domină clasamentul golgheterilor din această serie, doi dintre ei fiind colegi la Tricolorul Breaza. Cei trei “puncheuri” sunt Marius Vișan, Andrei Vasilescu și Valentin Anghel.

 

 

 

 

 

Marius Vișan este un produs 100% al clubului Tricolorul Breaza. După ce a deprins tainele fotbalului la echipa din orașul natal, pe perioada armatei a jucat la Câmpina, iar în 2000 s-a întors la vechea dragoste. A promovat cu Tricolorul în divizia C, la finele sezonului 2000-2001, dar a rămas la Breaza până în 2003. S-a angajat în armată și în 2006 a plecat să lupte în Irak (foto), dar fără a renunța, definitiv, la cariera de fotbalist. După un periplu pe la divizionara D CS Bănești Urleta s-a transferat la AFC Filipeștii de Pădure, grupare cu care a reușit să promoveze în Liga a III-a. S-a întors la Breaza și la 29 de ani a devenit golgheterul seriei a III-a.

 

 

 

 

 

Andrei Vasilescu este un jucător tânăr, de viitor. La cei 21 de ani, al doilea golgheter al Tricolorului Breaza și al seriei a intrat în atenția mai multor echipe de eșaloane superioare, printre care și o gruparea de Liga I – Gloria Bistrița. În urmă cu două sezoane a fost împrumutat la Ghimbav Brașov, fiind unul dintre golgheterii echipei, apoi revenind la gruparea din Breaza. În această vară a fost în probe la prim divizionara CS Otopeni, dar și la formațiile de Liga a II-a, Internațional Pitești și Concordia Chiajna, fără a fi oprit la vreuna dintre aceste echipe.

 

 

 

 

 

Valentin Anghel s-a apucat de fotbal destul de târziu, abia la vârsta de 19 ani. Prima și singura sa legitimare este la AFC Filipeștii de Pădure, fiind la echipă la această grupare încă de la înființare. A promovat cu AFC din Liga C Prahova până în Liga a III-a, iar la 24 de ani a ajuns golgheterul echipei, chiar dacă a jucat foarte puțin în acest tur, fiind nevoit să stea mai mult pe bancă din cauza unor dureri stomacale. Trebuie spus și faptul că la finele sezonului 2006-2007, atunci când echipa a promovat în divizia C, a devenit golgheterul Ligii A Prahova, marcând 34 de goluri.

Marian Dima 30 Dec. 2008, 19:54 Liga 3
Pe aceeași temă